ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προάγγελος τέλους για Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Προάγγελος τέλους για Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού από το Ηράκλειο, την Πέμπτη το μεσημέρι, θα υπάρξει συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι με το πιθανότερο σενάριο να είναι η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Η στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου στον Αντρέα Στραματσόνι μετά από τόσα "στραπάτσα" φτάνει στο τέλος της αν δεν έχει ήδη φτάσει. Την Πέμπτη το μεσημέρι, μετά την άφιξη της πράσινης αποστολής από το Ηράκλειο, θα υπάρει συνάντηση του προέδρου του τριφυλλιού με τον Ιταλό κόουτς προκειμένου οι δυο πλευρές να οδηγηθούν στην λύση της συνεργασίας τους.

Ο Αλαφούζος, αν και αργά καθώς ο Παναθηναϊκός έχει μείνει μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου εκτός Ευρώπης και πιθανόν εκτός Κυπέλλου, κατάλαβε ότι ο "κόμπος έχει φτάσει στο χτένι" και δεν πρόκειται να δώσει και άλλη "παράταση ζωής" στον Στραματσόνι εκτός και αν στην συνάντηση που θα έχουν οι δυο πλευρές την Πέμπτη αλλάξει κάτι δραματικά.

Άλλωστε μετά τα όσα έγιναν την Τετάρτη το βράδυ στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού και ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να έχει καταλάβει ότι δεν τον σηκώνει άλλο το κλίμα στους πράσινους και τα πράγματα μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν από εδώ και στο εξής. Όπως τόνιζαν από τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη η διοίκηση είναι έντονα προβληματισμένη μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ και πλέον ο Ιταλός μετράει αντίστροφα.

Η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη (1/12) στις 11:00 και η προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης" έχει προγραμματιστεί για τις 13:00. Συνεπώς, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά, γύρω στις 15:00. Εάν ο Στραματσόνι μεταβεί απ' ευθείας στον Αλαφούζο, τότε θα σημάνει ότι η προπόνηση θα διεξαχθεί χωρίς τον Ιταλό προπονητή...

Η διάδοχη κατάσταση

Σε ότι έχει να κάνει με την διάδοχη κατάσταση τα ονόματα που έχουν ακουστεί από την ελληνική αγορά είναι αυτά των Μαρίνου Ουζουνίδη, Γιώργου Δώνη με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Άλλωστε θεωρείται απίθανο αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός να πάει σε λύση ξένου προπονητή καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά στενά και το τριφύλλι θέλει άμεσα έναν προπονητή που θα έρθει και θα αναλάβει την ομάδα για να την οδηγήσει στη συνέχεια, ίσως και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ