ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρεμιέρα με τριάρα και για την Κ17 του Παναθηναϊκού

Πρεμιέρα με τριάρα και για την Κ17 του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Κ17 κέρδισε τον Ατρόμητο με 3-1 εκτός έδρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη που πέτυχε χατ τρικ με το τριφύλλι.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ο οποίος πέτυχε χατ τρικ η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε του Ατρόμητου με 3-1 στην πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League. Οι πράσινοι του Σπύρου Μαραγκού ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και είχαν αρκετά καλή εικόνα.

Οι παίκτες του τριφυλλιού μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και στο 20' άνοιξαν το σκορ όταν μετά από κόρνερ αρχικά ο Νταμπίζας δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ήρθε ο Εμμανουηλίδης από κοντά για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 49' ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε έξω από την περιοχή και με δυνατό ξερό σουτ έστειλε την μπάλα και πάλι στο βάθος της εστίας του Ατρόμητου για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο 63’ με τον Λαχανά αλλά το τριφύλλι δείχνοντας χαρακτήρα πήρε και πάλι προβάδισμα δυο γκολ στο 84΄όταν ο Εμμανουηλίδης μετά από κάθετη του Σέχου πέρασε τον αντίπαλο στόπερ και πλάσαρε στην γωνία για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Πουλόπουλος Θεόδωρος (Κεφαλιακός Κώστας – Κορώνης Χρήστος) της ΕΠΣ Πειραιά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Καλτσής):Μανδάς, Πατσικας, Σκουτέρης (37’ Μαρανος), Βιταλιώτης, Στοίλας, Ξενοπανάγος (52’ Λαχάνα), Νιτσάκης, Μουρελάτος, Αυγουστάτος (64’ Σαββίδης), Διακογεωργίου, Λέσι (46’ Χοχλαστός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαραγκός-Συλαϊδόπουλος):Χριστογέωργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Κόλοκας (82’ Τουρούκης), Σούλτσε (80’ Σέχου), Καλομοίρης (62’ Σπίνος), Χριστοδούλου (46’ Μαντζώρος - 70’ Ζωγραφάκης).

Είδαν το ματς Μάρκου, Φραντζέσκος, Νταμπίζας

Στο γήπεδο του Ηφαίστου όπου διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό βρέθηκε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του τριφυλλιού Δημήτρης Μάρκος αλλά και ο τεχνικός της Κ16 των πράσινων Κώστας Φραντζέσκος καθώς στην Κ17 αγωνίζεται και ο γιος του.

Στις εξέδρες ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας και πρώην του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, καθώς ο γιος του, Κώστας, είναι μέλος της Κ17, παίζει και αυτός ως στόπερ, και μάλιστα έπαιξε ως βασικός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ