ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρεμιέρα με το δεξί για τους νέους του Παναθηναϊκού

Πρεμιέρα με το δεξί για τους νέους του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ύστερα από διπλή ανατροπή στο ματς της Λιβαδειάς οι Νέοι του Παναθηναϊκού πήραν τη νίκη με 3-2 και μπήκαν με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League.

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Super League η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησε μετά από διπλή ανατροπή στο ματς του Λεβαδειακού με 3-2.

Οι πράσινοι παρουσίασαν δυο πρόσωπα στο ματς καθώς στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση τους δεν ήταν και τόσο καλή παρά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν ενώ αντίθετα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι το 70' απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Το τριφύλλι προηγήθηκε από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 2' ο Μαυρομάτης έδωσε έξοχα στον Πίσπα και αυτός με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο πράσινο γκολ της χρονιάς.

Οι παίκτες του Λεβαδειακού όμως αντέδρασαν και με εκμεταλλευόμενοι αδράνειες της πράσινης άμυνας κατάφεραν αρχικά να φέρουν το ματς στα ίσια στο 30' με τον Νίκα και εν συνεχεία να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ με 2-1 στο 39' με τον Ζιμπέρη. Μάλιστα το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Λεβαδειακού προηγούμενη με 2-1.

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε άρδην εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες των Σαμαρά-Σάμιου να σκοράρουν και πάλι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτή τη φορά ήταν ο Χατζηγιοβάννης αυτός που έφερε το ματς στα ίσια στο 47' και έκανε το 2-2 μετά από ωραία μεταβίβαση του Πϊσπα.

Το τριφύλλι έφτασε με την σειρά του στην ανατροπή στο 58' όταν ο Μίγγος εκτέλεσε το πέναλτι ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού απέκρουσε αλλά στην επαναφορά και πάλι ο Μίγγος με πλασέ έκανε το 3-2.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και είχαν μάλιστα και μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 4-2 αλλά το σουτ του Χατζηγιοβάννη στο 76' βρήκε το δοκάρι.

Μέχρι την λήξη της αναμέτρησης δεν υπήρξε άλλη φάση και το τριφύλλι ξεκίνησε την πορεία του στην Super League με τρεις βαθμούς και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:Λύτρας, Δαρδαμάνης (64’ Σαλιάι), Φώτος, Γεωργακόπουλος, Μερεντίτης, Λιάγκας, Ζιμπέρι, Μέσι (58’ Σβέρκος), Σαραντίδης (81’ Γρηγοριάδης), Νίκας, Μπούσιας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκίδης, Βαλμάς, Τριανταφυλλόπουλος (68' Σερβιλλάκης), Ανδρέου (46' Δημήτρουλας), Μαυρομάτης, Μίγγος, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (79' Αποστολάκης), Πίσπας, Παπανικολάου.

Είδε το ματς ο Ζιλμπέρτο

Τον αγώνα των Νέων του Παναθηναϊκού παρακολούθησε οΖιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έμεινε ως το τέλος του ματς. Μάλιστα οο Τεχνικός Διευθυντής του τριφυλλιού, συνεχάρη τους πιτσιρικάδες για την προσπάθειά τους.

Μαζί του στην εξέδρα ήταν οι σκάουτερ των πρασίνων,Δημήτρης ΜάρκοςκαιΚώστας Μπατσινίλας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ