ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράσινο "τάνγκο" με Μπιέλσα

Πράσινο "τάνγκο" με Μπιέλσα

Οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Γιώργος Σίμος και Χένκ Χέντερ θα βρεθούν για μια εβδομάδα στην Μασσαλία για να δουν τον τρόπο λειτουργίας της Μαρσέιγ και της μεθόδους του Αργεντινού προπονητή που θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων.

Για την Μασσαλία ώστε να βρεθούν δίπλα στον Μαρσέλο Μπιέλσια αναχωρούν την Τρίτη τα ξημερώματα οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Γιώργος Σίμος και Χενκ Χέντερ.

Οι τρεις προπονητές του Παναθηναϊκού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SPORT24 θα βρεθούν δίπλα στον Αργεντινό τεχνικό για να δουν τον τρόπο της λειτουργίας της Μαρσέιγ και να καταγράψουν τις προπονήσεις της πρωτοπόρου ομάδας της "Ligue1" αλλά και τον τρόπο λειτουργίας τους σε όλους τους τομείς.

Θα έχουν έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δουν τις μεθόδους εντός εκ των κορυφαίων προπονητών του κόσμου και μάλιστα δίπλα σε έναν τεχνικό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τρόπο δουλειάς.

Οι Ρότσα και Σίμος βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο του UEFA PRO και με στόχο να πάρουν το δίπλωμα πρέπει να παρουσιάσουν μια εργασία από τις προπονήσεις μιας ομάδας του εξωτερικού.

Ο Ρότσα ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Μπιέλσα επικοινώνησε μαζί του εδώ και δυο μήνες σχεδόν και κανόνισε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αυτό και η εργασία των δυο προπονητών του τριφυλλιού να αφορά την δουλειά του Αργεντινού προπονητή στην Μαρσέιγ.

Την οδηγεί στην κορυφή

Ο Μπιέλσα πήγε φέτος στην ομάδα της Μασσαλίας και μέχρι τώρα τα πηγαίνει εξαιρετικά καθώς η ομάδα του βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και όπως όλα δείχνουν αποτελεί τον βασικό αντίπαλο της Παρί Σεν Ζερμέν για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Γαλλία.

Οι δυο προπονητές των πράσινων είναι σίγουρο ότι θα μάθουν πολλά αυτή την εβδομάδα δίπλα στον Μπιέλσα και σίγουρα θα γυρίσουν στην Ελλάδα γεμάτοι από επιπλέον γνώσεις και εμπειρίες.

Τους Ρότσα και Σίμο θα ακολουθήσει στην Γαλλία και ο Χενκ Χέντερ. Ο Ολλανδός τεχνικός φυσικά και είναι κάτοχος του UEFA PRO και ο σκοπός του ταξιδιού του δεν είναι κάποια εργασία αλλά η ευκαιρία που του δίνεται να γνωρίσει τον Αργεντινό τεχνικό και να δει τον τρόπο της δουλειάς του προκειμένου να πάρει και αυτός κάποιες επιπλέον γνώσεις και εμπειρίες.

Οι τρεις άνθρωποι του Παναθηναϊκού όπως είναι φυσιολογικό θα δουν από κοντά και την αναμέτρηση της Παρασκευής (28/11) ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Ναντ στο Βελοντρόμ ενώ η άφιξη τους είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (1/12).

Σε Βερολίνο και Αγγλία ο Σαμαράς

Οι Ρότσα, Σίμος και Χέντερ δεν είναι οι μόνοι που απουσιάζουν αυτό το διάστημα από την ακαδημία του Παναθηναϊκού καθώς και ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων από την Παρασκευή (21/11) έχει αναχωρήσει με προορισμό την Γερμανία και το Βερολίνο ενώ εν συνεχεία θα μεταβεί στην Αγγλία.

Μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας των πράσινων βρίσκεται και ο αναλυτής των τμημάτων υποδομής και όπως φαίνεται και το δικό τους ταξίδι έχει "εκπαιδευτικό" χαρακτήρα και προς το παρών είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ