ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράσινο "βλέμμα" στις εκλογές της ΕΠΟ

Πράσινο "βλέμμα" στις εκλογές της ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι αισιόδοξοι για την άμεση επίδραση των ενεργειών Κοντονή στο θέμα της "κάθαρσης" και θεωρούν ότι η τωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας μπορεί να ανατραπεί μόνο μέσω των εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.

Παράλληλα με την ενασχόληση με τις εσωτερικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού (ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" και μεταγραφικά θέματα), οι διοικούντες την Πράσινη ΠΑΕ παρακολουθούν με προσοχή τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί το ζήτημα της εξυγίανσης του αθλήματος να έχει ατονήσει στην επικαιρότητα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στην ΠΑΕ έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους. Τουναντίον, εκτιμούν ότι παρασκηνιακά διαμορφώνονται διάφορες "ζυμώσεις", που ίσως αλλάξουν τους συσχετισμούς δυνάμεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επί παραδείγματι, η πρόσφατη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με προέδρους και εκπροσώπους Ενώσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στους διοικούντες του Τριφυλλιού. Παρότι το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται διεύρυνση του μικρού “χάσματος“ μεταξύ του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και του Γιάννη Αλαφούζου, εντούτοις παραμένουν στην ίδια πλευρά. Διότι επιθυμούν την ανατροπή του Γιώργου Γκιρτζίκη και του ΔΣ της ΕΠΟ και γνωρίζουν ότι διαιρεμένοι δεν πρόκειται να το πετύχουν. Εξ' ου και η αποκατάσταση τηςμεταξύ τους επικοινωνίας, μετά από μία σύντομη διακοπή τις προηγούμενες ημέρες. Δεν ήταν τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Παναθηναϊκός ήταν από τις λίγες ΠΑΕ που εκπροσωπήθηκαν στη γιορτή του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια του, στην οποία ήταν παρών ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Περιοδεία στην Πελοπόννησο

Παρά τις εξαγγελίες του Σταύρου Κοντονή ότι θα προχωρήσει η διαδικασία της κάθαρσης στην ΕΠΟ, τα στελέχη του Παναθηναϊκού παραμένουν επιφυλακτικά. Ουσιαστικά, θεωρούν ότι η Ομοσπονδία κατάφερε να κερδίσει χρόνο, ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού αρκείται στις εντυπώσεις και ότι η κατάσταση διατηρείται αναλλοίωτη. Μοναδική προοπτική για μία πραγματική αλλαγή εκτιμούν πως είναι οι εκλογές της ΕΠΟ τον επόμενο Οκτώβριο και η νίκη του υποψήφιου της τριανδρίας Μελισσανίδη - Σαββίδη – Αλαφούζου.

Γι' αυτό το λόγο, στη διάρκεια της χτεσινής ημέρας, στελέχη του Παναθηναϊκού περιόδευσαν στην Πελοπόννησο και είχαν επαφές με παράγοντες των τοπικών Ενώσεων. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δεν σχολίαζαν τα αποτελέσματα των συναντήσεων τους, αφού γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαμορφωμένοι συσχετισμοί που δεν μεταβάλλονται εύκολα. Παρόλα αυτά, εκφράζεται αισιοδοξία ότι με κοινή προσπάθεια θα αυξηθεί η επιρροή αυτών που αποκαλούν “υγιείς δυνάμεις” στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ