ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρασινίζει" ο Διούδης που βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία

"Πρασινίζει" ο Διούδης που βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Άρη και τον Σωκράτη Διούδη, με τον 24χρονο γκολκίπερ, να περνάει από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και να δίνει τα χέρια με τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Σωκράτης Διούδης καθώς επήλθε συμφωνία τόσο με τον Άρη όσο και με τον 24χρονο κίπερ.

Αρχικά πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι και τον ακολούθησε μετά από μια ώρα και ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ. Οι δυο τους έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους του τριφυλλιού «σφραγίζοντας» με προσύμφωνο τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό έως το 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης θα λάβει ένα ποσό τις τάξεως των 150.000 ευρώ για την απόκτηση του Διούδη ενώ το συμβόλαιο του διεθνή γκολκίπερ θα ξεκινάει από 100.000 και θα αυξάνεται με τα μπόνους που θα υπάρχουν μέσα σε αυτό.

Αυτό που μένει να διευθετηθεί αλλά δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό είναι το ποσοστό που κατέχει η Μπριζ, με τους Βέλγους να έχουν το 35% των δικαιωμάτων τους, και πως ο Άρης θα δώσει όσο το δυνατόν λιγότερα για να έχει το μεγαλύτερο κέρδος.

Φυσικά η έλευση του Διούδη από τους πράσινους θα σημαίνει και την αποχώρηση του Στιλ από το τριφύλλι με τον Άγγλο πορτιέρε να είναι σε συζητήσεις με ομάδες της πατρίδας του ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ