ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πράσινα μάτια" στην Πολωνία

Jagiellonia Bialystok's  Marcin Burkhardt celebrates after scoring his second goal against Aris during their Euripa league third qualifying round second leg soccer match at Toumba Stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, on Thursday, Aug. 5, 2010. (AP Photo/Nikolas Giakoumidis)
Jagiellonia Bialystok's Marcin Burkhardt celebrates after scoring his second goal against Aris during their Euripa league third qualifying round second leg soccer match at Toumba Stadium in the northern Greek port city of Thessaloniki, on Thursday, Aug. 5, 2010. (AP Photo/Nikolas Giakoumidis) AP

Ο αναλυτής αγώνων του Παναθηναϊκού, Βασίλης Αρματάς, θα βρεθεί την Πέμπτη (20/7) το βράδυ στο γήπεδο της Γιαγκελόνια για να δει την αναμέτρηση με την Γκαμπάλα, έχοντας ως στόχο να ξεψαχνίσει τον προσεχή αντίπαλο του τριφυλλιού.

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίζει σε φιλικό την Άλκμααρ στη Πολωνία η Γιαγκελόνια θα υποδέχεται την Γκαμπάλα στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όποια ομάδα περάσει θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια του 3ου προκριματικού του Europa League.

Για αυτό την Πέμπτη (20/7) το βράδυ στην Πολωνία θα βρεθεί ο αναλυτής αγώνων του Παναθηναϊκού, Βασίλης Αρματάς, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση και κατασκοπεύοντας τις δυο ομάδες.

Στόχος του να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον αντίπαλο του τριφυλλιού και να τον ξεψαχνίσει ούτως ώστε από την Παρασκευή να μεταφέρει στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ όλα όσα πρέπει να ξέρουν για τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Nikolas Giakoumidis)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ