ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Θα ματώσουμε για τον κόσμο"

Πράνιτς: "Θα ματώσουμε για τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις το στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα εχέγγυα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τόνισε ότι όπως και πέρσι οι πράσινοι δεν φοβούνται τον αντίπαλο τους.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ολυμπιακό και ένας από τους ποιο έμπειρους παίκτες των πράσινων είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος την περσινή σεζόν είχε σκοράρει στο "Γ. Καραϊσκάκης" βάζοντας το πρώτο από τα τρία γκολ του τριφυλλιού που οδήγησαν στον θρίαμβο.

Ο Κροάτης άσος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο, τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει οι πράσινοι μέχρι στιγμής αλλά και τη διαφορά του φετινού αγώνα με τον αντίστοιχο περσινό.

Ο Πράνιτς δεν θέλησε να πει πολλά λόγια πέρα του ότι οι παίκτες του τριφυλλιού θα μπουν για να "ματώσουν" τη φανέλα και για να παίξουν και για τον κόσμο.

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

"Πράγματι η κατάσταση είναι άσχημη κάπως και αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι λογικό όταν χάνεις μέσα στην έδρα σου από μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και ενώ στην διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την πρωτοβουλία, την υπεροχή και ο αντίπαλος με δυο ευκαιρίες σημείωσε δυο τέρματα. Βέβαια πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό μπροστά μας έχουμε το ντέρμπι της Κυριακής. Πρέπει να κάνουμε μια πολύ δυνατή προετοιμασία, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο κάνοντας σκληρή προπόνηση και όπως είπα πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά".

Ποια είναι η ρίζα του προβλήματος και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει τόσο δυνατά;
"Πάντα είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς. Η αλήθεια είναι ότι έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις και στη ζωή επίσης βιώνεις τέτοιες καταστάσεις, κάποιες φορές είσαι στα πάνω σου κάποιες στα κάτω σου αλλά οπωσδήποτε θέλουμε να κοιτάξουμε να τα πάμε καλύτερα. Δεν τα παρατάω, κοιτάω καθημερινά να βελτιώνομαι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και νομίζω ότι ο καιρός θα δείξει εάν όντως είμαστε καλοί για να παίζουμε στον Παναθηναϊκό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι όλοι να βελτιωθούμε, να καλυτερεύσουμε, να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα. Γιατί ένας παίκτης μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει πολλά όπως είπα και πριν πρέπει να κρατηθούμε ενωμένοι και να παλέψουμε όλοι μαζί".

Πέρσι ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη, μπορεί να τα καταφέρει και φέτος;
"Νομίζω πως πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε για τους φιλάθλους τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσουμε την μάχη μέχρις εσχάτων και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Να θυμίσω ότι έτσι όπως και πέρσι τα καταφέραμε με αυτή την προοπτική, τον σκοπό θα εμφανιστούμε και φέτος. Κανένας στα αποδυτήρια δεν φοβάται αυτό τον αγώνα. Πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και έχω την ελπίδα πως εμείς θα είμαστε οι καλύτεροι και θα κερδίσουμε".

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί η νίκη;
"Πιστεύω ότι θα κερδίσει αυτός που θα είναι πιο έξυπνος και αυτός που θα παίξει πιο οργανωμένα και θα παίξει σαν ένα σύνολο. Βεβαίως είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να μην δεχτούμε χαζά γκολ και να παίξουμε όπως και πέρσι. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση, παίζουν εντός έδρας και σίγουρα μας περιμένουν για να πάρουν εκδίκηση. Όμως εμείς θα επαναλάβω ότι δεν φοβόμαστε, έχουμε καλό προαίσθημα. Θα πρέπει να έχουμε θετική σκέψη και με την θετική σκέψη θα τα καταφέρουμε".

Ποια είναι η άποψη σου για τον αντίπαλο;
"Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, ιδίως όταν παίζει εντός έδρας. Έχει καλούς παίκτες τον Αφελάι, τον Ντομίνγκες, τον Αμπιντάλ. Είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορεί να την σταματήσει κανείς, ειδικά μέσα στην έδρα της, αλλά και εμείς από την πλευρά μας έχουμε τα όπλα μας. Δεν θα δημοσιοποιήσω την τακτική μας στην τηλεόραση αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι θα πάμε εκεί δυνατοί και θα παίξουμε με ψυχή. Έχω καλή διαίσθηση και πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Τι θα ήθελες να υποσχεθείς στον κόσμο;
"Δεν θα ήθελα να πω κάτι το ιδιαίτερο, ξέρω καλά τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι για τους φιλάθλους μας. Εμείς να πω ότι θα δώσουμε την μάχη μας θα πολεμήσουμε με αίμα, θα πολεμήσουμε να προασπίσουμε το πράσινο χρώμα και ελπίζω να έχουμε καλό αποτέλεσμα και μετά να γιορτάσουμε και πάλι όλοι μαζί".

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ