ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς και Μπούρμπος για βασικοί

Πράνιτς και Μπούρμπος για βασικοί
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε ανάσες στους Ντάνιελ Πράνιτς και Χρήστο Μπούρμπο στην προπόνηση της Τρίτης και όλα δείχνουν ότι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα την Πέμπτη.

Την Πέμπτη και στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Europa League ο Παναθηναϊκός όπως ήρθαν τα πράγματα λόγω και της αναβολής ολοκληρώνει μια σειρά συνεχόμενων αγώνων ανά τρεις-τέσσερις μέρες και το πρώτο "μαρτύριο" της σεζόν παίρνει τέλος.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του θέλησαν στην διάρκεια των προηγούμενων ημερών να δώσουν ανάσες και να φρεσκάρουν όπου και όπως μπορούν τους παίκτες οι οποίοι έδειχναν πιο επιβαρυμένοι με βάσει τις μετρήσεις τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός του τριφυλλιού στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης έδωσε κάποιες ανάσες στους Πράνιτς και Μπούρμπο με τους δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται στο τέλος στο δίτερμα που έγινε εννιά εναντίων εννιά στο Κορωπί.

Ίσως αυτό μαρτυρά και τις σκέψεις του για την ενδεκάδα στο ματς της Πέμπτης με την Εστορίλ και πλην της χρησιμοποίησης του Κροάτη μέσου η οποία ήταν λίγο πολύ σίγουρη δούμε στο αρχικό σχήμα και τον Μπούρμπο.

Ο αμυντικός των πράσινων είχε αγωνιστεί μόνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μίντιλαντ αλλά το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να ανεβάζει και αυτός την απόδοση του. Οπότε δεν αποκλείεται ο Αναστασίου να του εμπιστευθεί μια θέση στους πρώτους έντεκα.

Ανάλυση στην Πορτογαλία

Ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί για την Πορτογαλία και οι πράσινοι μέχρι τώρα δεν έχουν δει σε βίντεο παιχνίδια της Εστορίλ ούτε έχουν μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο αντίπαλος τους.

Όλα αναμένεται να γίνουν στην Πορτογαλία και στην διάρκεια της παραμονής του τριφυλλιού στο ξενοδοχείο τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ