ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Θα εξαντλήσω το συμβόλαιο μου"

Italy's Antonio Candreva, left, is challenged by Croatia's Danijel Pranjic during the Euro 2016 Group H qualifying soccer match between Croatia and Italy, in Split, Croatia, Friday, June 12, 2015. (AP Photo/Darko Bandic)
Italy's Antonio Candreva, left, is challenged by Croatia's Danijel Pranjic during the Euro 2016 Group H qualifying soccer match between Croatia and Italy, in Split, Croatia, Friday, June 12, 2015. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο Ντανιέλ Πράνιτς επιβεβαίωσε την παραμονή του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε τη "συμφωνία" που έχει συνάψει με τον προπονητή της Εθνικής Κροατίας, Νίκο Κόβατς.

Τις καλοκαιρινές διακοπές του απολαμβάνει στο Όσιγιεκ της Κροατίας, ο Ντανιέλ Πράνιτς και άδραξε την ευκαιρία, επισκεπτόμενος την προπόνηση της τοπικής ομάδας. Άλλωστε, ο 34χρονος Κροάτης φόρεσε τη φανέλα της τη διετία 2002-2004 και μέτρησε 53 συμμετοχές με 3 γκολ.

Από το προπονητικό κέντρο της κροατικής ομάδας, ο Πράνιτς επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει με τα πράσινα μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και αναφέρθηκε στο μέλλον του, από το καλοκαίρι του 2016 και έπειτα...

Ένα σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Πόσο θα διαρκέσει το διάλειμμα του, μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν;

Έχω άδεια για άλλες δέκα ημέρες και μετά θα ενταχθώ στην προετοιμασία της ομάδας. Θα αρχίσω προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό στις 2 Ιουλίου και γνωρίζω ότι έχουμε ενισχυθεί, γιατί, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, ενώ, μας περιμένουν και τα προκριματικά του Champions League. Αλλά, δεν ανησυχώ για τη θέση μου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Έχω συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν και σκοπεύω να το εξαντλήσω έως το τέλος του.

Όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο σου, θα είσαι 34,5 ετών. Έχεις άλλο κίνητρο για να συνεχίσεις;

Γιατί να μην έχω; Η ηλικία δεν είναι ο λόγος για να σταματήσεις, αλλά, το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκεσαι. Στην Εθνική ομάδα θα ήθελα να σταματήσω μετά από μία τέταρτη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση. Ήμουν σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω κάτι περισσότερο και το "αντίο" μου στην Εθνική ομάδα θα έρθει μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Αυτή τη συμφωνία έχω κάνει με τον προπονητή, Νίκο Κόβατς. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε.

Μας ιντριγκάρει το γεγονός ότι την επόμενη σεζόν θα είσαι ελεύθερος και αυτόματα μας δημιουργείται το ερώτημα εάν θα σκεφτόσουν να επιστρέψεις στην Όσιγιεκ;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Θα ήθελα να έρθω στην Όσιγιεκ και αισθάνομαι καλά εδώ, αλλά, από την άλλη, δεν θα ήθελα να φράξω το δρόμο σε ορισμένους ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας.

Η υπόλοιπη συνέντευξη αφορούσε την Εθνική ομάδα, την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί από τον Κροατικό τύπο και τις δικές του αντιδράσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ