ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Όσοι δεν σε πίστεψαν δεν είναι σημαντικοί"

Πράνιτς: "Όσοι δεν σε πίστεψαν δεν είναι σημαντικοί"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο instagram έστειλε τις ευχές του στον Φραν Τούντορ ο οποίος αναμενόταν να κάνει το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας με την Χάιντουκ το Σάββατο το απόγευμα και αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Φραν Τούντορ ήρθε στον Παναθηναϊκό μετά από σχετική εισήγηση του Ντάνιελ Πράνιτς και στο τριφύλλι δοκίμασαν τον 19χρονο δεξιό μπακ για έναν και πλέον χρόνο αλλά τον Δεκέμβρη του 2014 αποφάσισαν να μην του προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο νεαρός άσος υπέγραψε συμβόλαιο με την Χάιντουκ Σπλιτ και το πρώτο διάστημα μετείχε στις προπονήσεις των Νέων, τις τελευταίες εβδομάδες όμως προπονείται με την πρώτη ομάδα και το Σάββατο (18/4) το απόγευμα έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα κόντρα στην Ριέκα.

Για τον λόγο αυτό ο Ντάνιελ Πράνιτς μέσω ενός μακροσκελούς μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να του δώσει συγχαρητήρια για την σκληρή δουλειά του ενώ παράλληλα άφησε και αιχμές για όσους δεν έχουν πιστέψει στην αξία του και τον άφησαν να φύγει από τον Παναθηναϊκό καθώς θεωρεί ότι έχουν κάνει λάθος.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Φίλε μου όταν αποφάσισα να σε φέρω εδώ στον Παναθηναϊκό πίστευα σε σένα. Η ευχή μου ήταν πως μια μέρα θα ήσουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ.

Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό... για κάποιους λόγους που δεν τους κατάλαβα. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος σου κατέρρευσε.

Αλλά δες πως η ζωή επιβραβεύει πάντα αυτούς που δουλεύουν σκληρά και είναι ταπεινοί με τον εαυτό τους.

Πράνιτς: "Όσοι δεν σε πίστεψαν δεν είναι σημαντικοί"

Σήμερα είναι η μέρα σου... σήμερα μπες στο γήπεδο και απόλαυσε το ποδόσφαιρο... γιατί το αξίζεις... Και θυμήσου ότι αυτό που έχεις γίνει είναι μόνο εξαιτίας του εαυτού σου... δούλεψες σκληρά για να το αποκτήσεις... κανείς δεν σε βοήθησε.

Όλοι οι άλλοι που δεν σε πίστεψαν και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί... δεν είναι σημαντικοί... Γνωρίζουν ότι έκαναν λάθος... και αν δεν το γνωρίζουν... θα το ανακαλύψουν.

Είμαι τόσο χαρούμενος για σένα και σου εύχομαι σήμερα να έχεις ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω σε σένα... άρπαξε την ευκαιρία σου. Δούλεψε σκληρά... παίξε σκληρότερα".

Λίγη ώρα αργότερα ο Τούντορ τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και υποστήριξε ότι διάλεξε τον νούμερο 32 στη νέα του ομάδα αποκλειστικά για αυτόν: "Ευχαριστώ φίλε μου... εάν έμαθα κάτι από κάποιον αυτός ήσουν εσύ. Για αυτό και διάλεξα το νούμερο 32 στην φανέλα".

With @frantudor Mali when i decide to bring you here in Panathinaikos i belived in you My wish was that one day you start as right back of Panathinaikos This dream didn't come true...from some reasons that i dont understand I know in that moment your all world was down But look how life allways give award to people who work hard and who are honest to himself Today is your day...today go on the field and enjoy in football...becausse you deserve this... And remember that this what you made its only becausse of you...you work hard to get it...nobody help you All other who didnt believe in you and you know who they are...they are not important... They know that they make mistake...and if they dont know...they will find out... I am so happy for you and i wish you today one good game I believe in you...grab your opportunity Work hard...play harder!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης My Life My Rules (@danijel_pranjic_d.p_32) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ