ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος"

Πράνιτς: "Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς εξήγησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook τους λόγους που δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, αν και είναι απόλυτα υγιής! Διαβάστε αναλυτικά.

Ένας διεθνής ποδοσφαιρικός κανονισμός είναι αυτός που κρατάει τον Ντάνιελ Πράνιτς έξω από το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό , παρότι ο Κροάτης άσος του Παναθηναϊκού είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κροάτης άσος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

"Είμαι υγιής και έτοιμος. Περιμένω το αποψινό εντός έδρας ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού μου και του Ολυμπιακού, έτοιμος να πάω στο Απόστολος Νικολαϊδης για να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου από τις κερκίδες.

Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος, επειδή εξαιτίας ενός παράλογου κανονισμού δεν μου επιτρέπεται να παίξω απόψε! Ο κανονισμός λέει ότι αν ένας παίκτης επιστρέψει τραυματίας από τις διεθνείς υποχρεώσεις του δεν έχει το δικαίωμα να παίξει στο επόμενο ματς με την ομάδα του, ανεξάρτητα από το γεγονός αν είναι έτοιμος ή όχι.

Είχα έναν ελαφρύ πόνο στους προσαγωγούς μου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Κροατίας και συμφωνήσα με το ιατρικό τιμ να μην κάνω το ταξίδι στη Ρωσία, προκειμένου να ξεκουραστώ και να είμαι απολύτως έτοιμος για το ντέρμπι της Super League.

Η κροατική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με βοηθήσει να παίξω απόψε και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι τραυματίας, αλλά 100% υγιής και έτοιμος να παίξω.

Δυστυχώς όλες οι προσπάθειες από την πλευρά του Παναθηναϊκού και τη δική μου αποδείχτηκαν άκαρπες, οπότε σήμερα θα είμαι με την ομάδα στο γήπεδο, υποστηρίζοντάς τους με όλη μου την καρδιά", έγραψε ο Πράνιτς.

Fully healthy and ready, I'm waiting for today's #derby between my Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός and Olympiacos FC...

Posted by Danijel Pranjić on Saturday, November 21, 2015
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ