ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Αφήσαμε και την καρδιά μας στο γήπεδο"

Πράνιτς: "Αφήσαμε και την καρδιά μας στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπριζ, το γεγονός ότι η ομάδα του τα κατάφερε με δέκα παίκτες και για τη ρεβάνς στο Βέλγιο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 την Μπριζ στη Λεωφόρο, κάνοντας ανατροπή και παίζοντας για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε στη "Live Sport" για την επιτυχία της ομάδας του και για το δεύτερο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να έρθει ένα γκολ για να αυξηθούν πολύ οι ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League. Η σύγκριση με τα περσινά παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης και το τι να περιμένει φέτος ο κόσμος του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ: "Αφήσαμε και την καρδιά μας στο γήπεδο. Μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε απλά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς, γιατί μετά τη νίκη μας έχουμε καλές πιθανότητες. Νομίζω ότι, μετά την αποβολή, όλοι κάναμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα".

Για τη ρεβάνς στο Βέλγιο: "Η Μπριζ είναι καλή ομάδα και σε αυτό το επίπεδο η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γκολ εκεί μέσα. Αν το καταφέρουμε, θα έχουμε ακόμη περισσότερες πιθανότητες για να περάσουμε".

Για το αν έχει γίνει μάθημα το περυσινό πάθημα από την Σταντάρ: "Φυσικά έτσι είναι. Σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, πάντως, αλλάξαμε αρκετούς παίκτες, κυρίως στην τελευταία γραμμή. Πήραμε τέσσερις αμυντικούς. Θέλουμε χρόνο για να μάθουμε ο ένας τον άλλον δεν ήταν τόσο εύκολο. Κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα και τώρα χρειάζεται να ξεκουραστούμε. Πρέπει να μιλήσουμε για τα σημερινά λάθη μας ώστε να τα διορθώσουμε στο επόμενο ματς".

Για τη νέα σεζόν και αυτό που θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος: "Είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Μπορώ μόνο να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι, όπως κάναμε με την Μπριζ. Αφήσαμε και την καρδιά μας στο γήπεδο! Στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει, ελπίζω να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ