ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πούκι: "Όπως όλα δείχνουν θα μείνω εδώ"

Teemu Pukki celebrates scoring for Brondby against Hertha Berlin during their Europe League qualifier soccer match Thursday, Aug. 4, 2016, in Brondby, Denmark. (Lars Poulsen/Polfoto via AP) DENMARK OUT
Teemu Pukki celebrates scoring for Brondby against Hertha Berlin during their Europe League qualifier soccer match Thursday, Aug. 4, 2016, in Brondby, Denmark. (Lars Poulsen/Polfoto via AP) DENMARK OUT AP

Ο Τεέμου Πούκι με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Μπρόντμπι τη Κυριακή κόντρα στην Ράντερς σημείωσε πως θα παραμείνει στο σύλλογο της Δανίας.

Η υπόθεση του Τεέμου Πούκι λαμβάνει οριστικά τέλος για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα και με τις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής μετά το ματς με τον Ράντερς ο 27χρονος Φινλανδός άσος.

Ο Πούκι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του τριφυλλιού που δεν τον επηρέασε όπως τόνισε στα προηγούμενα ματς αλλά σημείωσε πως όπως όλα δείχνουν δεν θα φύγει τώρα από τη Μπρόντμπι και θα μείνει στη Δανία.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Δεν είμαι χαρούμενος. Θα έπρεπε να είχα σκοράρει. Αν το είχα κάνει και παίρναμε το προβάδισμα θα ήταν άλλο παιχνίδι.

Στην αρχή το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού μπορεί να με επηρέασε, αλλά τώρα είμαι 100% αφοσιωμένος εδώ. Δεν με επηρέασε στο σημερινό ματς, ούτε και στα προηγούμενα. Αυτό που χρειάζομαι είναι ένα γκολ. Ενδιαφέρομαι να είμαι εδώ και στο επόμενο παιχνίδι. Όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, θα μείνω εδώ.

Είμαι παίκτης της Μπρόντμπι, επομένως αφοσιώνομαι στην ομάδα. Θέλω να σκοράρω όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ αυτή τη σεζόν».

PHOTO CREDITS: (Lars Poulsen/Polfoto via AP)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ