ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πούκι: "Μεγάλο κλαμπ ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρουσα η πρόταση"

Ucha Lobjanidze from Omonia Nicosia from Cyprus, left, is challenged by Teemu Pukki from Brondby during their Europa League soccer match in Brondby Thursday July 30, 2015. (Jens Dresling/Polfoto via AP)  DENMARK OUT
Ucha Lobjanidze from Omonia Nicosia from Cyprus, left, is challenged by Teemu Pukki from Brondby during their Europa League soccer match in Brondby Thursday July 30, 2015. (Jens Dresling/Polfoto via AP) DENMARK OUT AP

Ο Τέεμου Πούκι με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λίνγκμπι παραδέχθηκε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τον ενδιέφερε η μετακίνηση του στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Τέεμου Πούκι, τον έχει "κλειδώσει" ως το νούμερο 1 στόχο για την κορυφή της επίθεσης και φυσικά ο Φινλανδός επιθετικός γνωρίζει πολύ καλά για το πράσινο ενδιαφέρον.

Αυτό σημείωσε και μετά το τέλος του αγώνα με την Λίνγκμπι το βράδυ του Σαββάτου μιλώντας σε δημοσιογράφους της Δανίας όπου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ και θα τον ενδιέφερε η πρόταση.

Σε σχετική ερώτηση δ ημοσιογράφου της ιστοσελίδας www.bt.dk. ο Πούκι απάντησε: "Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, οπότε σίγουρα με ενδιαφέρει η προοπτική αυτή".

Μάλιστα στη συνέχεια σημείωσε πως η κακή του απόδοση στη νίκη της Μπρόντμπι επί της Λίνγκμπι με 5-3 χωρίς τον ίδιο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και για πρώτη φορά να χάνει πέναλτι στη Δανία δεν είχε να κάνει με το ότι το μυαλό του ήταν σε ενδεχόμενη μεταγραφή λέγοντας:

"Ήμουν συγκεντρωμένος στη μάχη κόντρα στην Λίνγκμπι οπότε δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί η υπόθεση. Δεν σκεφτόμουν ότι μπορεί να πάρω μεταγραφή όσο ήμουν στον αγωνιστικό χώρο. Έχασε ένα πέναλτι στην αρχή και αυτό έκανε πιο δύσκολο το ματς για μένα στη συνέχεια".

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει 1.5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον παίκτη. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει και μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρουλς Μπεχ, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις λέγοντας: "Δεν θέλω να μιλήσω για φήμες που κυκλοφορούν στον Τύπο σχετικά με ότι συμβαίνει στην ομάδα. Δεν το κάνουμε αυτό σαν σύλλογος".

PHOTO CREDITS: Jens Dresling/Polfoto via AP

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ