ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πούκι: "Δεν χρειάστηκε να αποφασίσω"

Πούκι: "Δεν χρειάστηκε να αποφασίσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τέεμου Πούκι τόνισε ότι δεν είναι απογοητευμένος με την παραμονή του στη Μπρόντμπι και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα φύγει από τη Δανία.

Ο Τέεμου Πούκι απασχόλησε τον Παναθηναϊκό πριν την απόκτηση του Αντρές Τσάβες, αλλά η Μπρόντμπι δεν συναίνεσε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Φινλανδός επιθετικός δείχνει ικανοποιημένος από την παραμονή του στο δανέζικο πρωτάθλημα και τόνισε ότι απογοητεύεται που δεν μετακόμισε στην Αθήνα.

Με δηλώσεις του στην www.bold.dk υποστήριξε:

"Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος, γιατί είμαι χαρούμενος στη Δανία. Ξέρω ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπρόντμπι, αλλά πόση διαφορά είχαν, δεν το γνωρίζω. Εγώ δεν χρειάστηκε να αποφασίσω κάτι. Θα γίνω πατέρας τον Δεκέμβριο και θέλω να είμαι σε ένα μέρος που θα νιώθω άνετα, που θα γίνει το σπίτι μου. Αυτό έχει συμβεί εδώ" ανέφερε ο Πούκι στην ιστοσελίδα bold.dk.

Είναι αλήθεια ότι ο 27χρονος στράικερ παραμένει στο στόχαστρο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει εξαιρετική άποψη για τον Πούκι και θα τον ήθελε στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά είναι ασαφές εάν το μπάτζετ αντέχει ακόμα ένα συμβόλαιο της τάξεως των 600.000 ευρώ.

Φυσικά, η συζήτηση γίνεται εν όψει του Ιανουαρίου, ώστε να κλείσει ο ποδοσφαιριστής για το καλοκαίρι του 2018, που μένει ελεύθερος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ