ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πού είναι ο Πούκι;"

Teemu Pukki celebrates scoring for Brondby against Hertha Berlin during their Europe League qualifier soccer match Thursday, Aug. 4, 2016, in Brondby, Denmark. (Lars Poulsen/Polfoto via AP) DENMARK OUT
Teemu Pukki celebrates scoring for Brondby against Hertha Berlin during their Europe League qualifier soccer match Thursday, Aug. 4, 2016, in Brondby, Denmark. (Lars Poulsen/Polfoto via AP) DENMARK OUT AP

Ο Τεέμου Πούκι απουσίασε από το βίντεο της Μπρόντμπι για τη βράβευση του καλύτερου παίκτη του μήνα και οι οπαδοί της συνέδεσαν το γεγονός με την πιθανή πώλησή του στον Παναθηναϊκό.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Τεέμου Πούκι είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές για τους φιλάθλους της Μπρόντμπι. Έτσι, η απουσία του από ένα βίντεο της ομάδας έγινε αμέσως αισθητή.

Ύστερα από σχετική ψηφοφορία στο τέλος κάθε μήνα δίδεται στον ΜVP της Μπρόντμπι το σχετικό έπαθλο και οι άνθρωποι της ομάδας βιντεοσκοπούν την βράβευση που γίνεται πριν από την προπόνηση.

Έτσι έγινε και πριν από τη σημερινή (01/08) προπόνηση, αλλά ο πρώτος σκόρερ και κορυφαίος παίκτης της ομάδας δεν φαίνεται πουθενά στο σχετικό βίντεο. Αμέσως οι πιο παρατηρητικοί φίλοι της ομάδας από τη Δανία κατάλαβαν ότι λείπει ο Φινλανδός επιθετικός και... άρχισαν τα σχετικά tweets. Ορισμένοι από αυτούς έσπευσαν να ρωτήσουν ευθέως στον επίσημο λογαριασμό της Μπρόντμπι στο twitter για το τι συνέβη.

Μάλιστα, ένας από αυτούς "έκοψε" καρέ καρέ όλους τους παίκτες σε παράταξη για να τονίσει την απουσία του Πούκι!

Όπως ήταν φυσιολογικό η συγκεκριμένη απουσία συνδέθηκε με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη. Υπενθυμίζουμε ότι οι επαφές ανάμεσα στους πράσινους και την πλευρά των Δανών συνεχίζονται, ενώ υπάρχει ήδη συμφωνία για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον 27χρονο Φιλνανδό επιθετικό.

Διαβάστε ακόμα:

"Παγώνει" τις υπόλοιπες μεταγραφές ο Πούκι
Παράταση και... πέναλτι για Πούκι

Photo credits: Lars Poulsen/Polfoto via AP

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ