ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποντάρει στους έμπειρους ο Στραματσόνι

Ποντάρει στους έμπειρους ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει καταλήξει σε ποιες θέσεις θα χρησιμοποιήσει όσους παίκτες έχουν απομείνει στη διάθεση του! Διαβάστε τις σκέψεις του Ιταλού στο Sport24.gr.

Στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές θα καταφύγει ο Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να παρατάξει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα στο παιχνίδι της Πέμπτης (4/11) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Ιταλός προπονητής προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τέσσερις στην άμυνα και δεν έχει λάβει τις τελικές αποφάσεις για τη διάταξη στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση.

Όσον αφορά τη στελέχωση της ενδεκάδας, οι επιλογές είναι μετρημένες, όμως ο ρόλος που θα αναλάβει κάθε ποδοσφαιριστής δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Στο επικρατέστερο σενάριο, ο Στιλ θα είναι στην εστία, ο Μέστο στο δεξιό άκρο της άμυνας, ο Χουχούμης στο αριστερό, οι Μολέντο και Ιβανόφ στο κέντρο, ο Κουτρουμπής θα αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ και οι Κουλιμπαλί, Λουντ θα τον πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά, ο Ιμπάρμπο θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Εμποκού αριστερός εξτρέμ και ο Μπεργκ στην επίθεση.

Ο Μίγγος διεκδικεί τη θέση του Μέστο, κάτι που αν συμβεί, θα σημάνει την οπισθοχώρηση του Κουλιμπαλί ως δεξιός μπακ. Όσο για τον Λέτο, αναμένεται να μείνει στον πάγκο, μαζί με τον Ρινάλντι και τους άλλους νεαρούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ