ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πονάει ακόμα ο Ζέκα

Πονάει ακόμα ο Ζέκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κάρλος Ζέκα νιώθει ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί εν όψει των παιχνιδιών με την ΑΪΚ, ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα ο Λέτο.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Κάρλος Ζέκα ψηλά στη γάμπα του δεξιού ποδιού, στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τσβόλε την Τετάρτη (20/7), παραμένουν σε μικρότερο βαθμό και ο Πορτογάλος χαφ, παρότι δοκίμασε να προπονηθεί την Παρασκευή (22/7), αποχώρησε προληπτικά.

Εάν ο Ζέκα συνεχίσει να πονάει το Σάββατο (23/7), τότε θα εξεταστεί ξανά από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, προς το παρόν δεν εκφράζεται ανησυχία και ο ποδοσφαιριστής προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Το καλό νέο προήλθε από τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος κατόπιν συνεννόησης με τον Αντρέα Στραματσόνι ενσωματώθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (22/7). Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Ευαγγέλου υπέστη διάστρεμμα στο δίτερμα και αποχώρησε τραυματίας, ενώ Λεντέσμα και Γουακάσο απουσίασαν με άδεια και ο Τελάντερ έκανε ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο. Το πρόγραμμα των παικτών περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο και θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (23/7) στις 18:30.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ