ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πολωνικά δημοσιεύματα για Χαμαλάινεν και Παναθηναϊκό

25.05.2013 POZNAN
LECH PODBESKIDZIE KASPER HAMMALAINEN
FOT. GRZEGORZ DEMBINSKI / POLSKAPRESSE
GLOS WIELKOPOLSKI
25.05.2013 POZNAN LECH PODBESKIDZIE KASPER HAMMALAINEN FOT. GRZEGORZ DEMBINSKI / POLSKAPRESSE GLOS WIELKOPOLSKI 25.05.2013 POZNAN LECH PODBESKIDZIE KASPER HAMMALAINEN FOT. GRZEGORZ DEMBINSKI / POLSKAPRESSE GLOS WIELKOPOLSKI

Δημοσιεύματα από την Πολωνία υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον 28χρονο Φιλανδό κεντρικό χαφ της Λεχ Πόζναν, Κάσπερ Χαμαλάινεν.

Την τιμητική της έχει αυτές τις ημέρες η σκανδιναβική αγορά, αφού αρκετοί εκπρόσωποι της παρουσιάζονται ως μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού, με τους αμυντικούς να έχουν το προβάδισμα.

Ωστόσο, ο τελευταίος ο οποίος παρελαύνει από το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού είναι ο 28χρονος Φιλανδός κεντρικός χαφ της Λεχ Πόζναν, Κάσπερ Χαμαλάινεν.

Ο Χαμαλάινεν έχει συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν έως τον Δεκέμβριο του 2015, όμως, ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να τον αποκτήσει έναντι ενός μικρού τιμήματος ή ακόμα και ελεύθερο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει παρακολουθήσει τον 28χρονο Φιλανδό πριν από μερικούς μήνες και έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητες του.

Η Λεχ Πόζναν προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Χαμαλάινεν, αλλά αυτός το απέρριψε εξηγώντας ότι επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο Χαμαλάινεν έχει γεννηθεί στις 8 Αυγούστου του 1986 στην πόλη Τουρκού της Φιλανδίας και έχει ύψος 1,87μ. Διακρίνεται για τις καλές τοποθετήσεις που έχει στην αντίπαλη περιοχή και για την έφεση του στο σκοράρισμα. Είναι διεθνής με την πατρίδα του, μετρώντας 43 συμμετοχές και 8 γκολ. Στη Λεχ αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2013 και έχει στο ενεργητικό του 75 συμμετοχές και 20 γκολ.

Επανέρχεται ο Κουλουμέντας, αποχωρεί ο Τζουρούδης

Ένα χρόνο μετά την επαναπρόσληψη του ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως ο Νίκος Τζουρούδης θα οδηγηθεί στην έξοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πράσινη", οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του Τζουρούδη και έχουν αποφασίσει τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Στο πόστο ενδέχεται να επιστρέψει ο Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο οποίος είχε διατηρήσει τη σχέση του με την ΠΑΕ και αναλάμβανε τις χειρουργικές επεμβάσεις στους ποδοσφαιριστές - όπως π.χ. με τον Μπεργκ.

Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του Κουλουμέντα δεν επιτρέπουν την καθημερινή παρουσία του στο "Γεώργιος Καλαφάτης" στο Κορωπί, οπότε θα αναλάβει κάποιος συνεργάτης του αυτό το καθήκον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ