ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πολλά προνόμια για όσους γραφτούν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Πολλά προνόμια για όσους γραφτούν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανταποδίδει 100% την εγγραφή σε αυτή με τα προνόμια που δίνει σε όσους γράφονται στην Συμμαχία.

"Δεν ξανάγινε" υποστηρίζει το σλόγκαν μιας διαφήμισης γνωστής εταιρίας και ίσως αυτή η έκφραση καλύπτει απόλυτα την πολιτική που θα ακολουθήσει η "Παναθηναϊκής Συμμαχία" για τις νέες εγγραφές για τη σεζόν 2013 - 2014.

Με τιμή εγγραφής τα 50 ευρώ συνοδευόμενα από πλήρη δικαιώματα και με μία σειρά παροχών που θα αποσβέσουν το κόστος σε χρόνο ρεκόρ, ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του σωματείου λαϊκής βάσης επιχειρούν να προσελκύσουν την πλατιά μάζα των οπαδών του Τριφυλλιού, αλλά και τους απλούς ποδοσφαιρόφιλους.

"Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την αγάπη σου" είναι ο τίτλος της εκστρατείας ενημέρωσης και προσέλκυσης μελών και είναι ίσως ο πιο ταιριαστός. Διότι καθιερώνει την αμφίδρομη σχέση που δημιουργείται πλέον ανάμεσα στον οπαδό και την ομάδα, αφού πλέον ο ένας δίνει στον άλλο και δεν παίρνει μόνο...

Το οργανόγραμμα της προηγούμενης σεζόν με τη διαβάθμιση των μελών αποτελεί παρελθόν και αντικαθίσταται από το λειτουργικότερο και αποδοτικότερο της προσιτής τιμής των 50 ευρώ για όλους.

Παράλληλα με τη συνδρομή στην προσπάθεια αναγέννησης της αγαπημένης του ομάδας, οποιοσδήποτε εγγραφεί, θα λάβει στην κατοχή του μία κάρτα με μία μεγάλη γκάμα προνομίων, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται και εξοφλεί το κόστος της στον κάτοχο της και με το παραπάνω.

Ουσιαστικά, στην εποχή της οικονομικής κρίσης όπου ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού αναζητεί φθηνές και επικερδείς επιλογές, προκειμένου να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα τον προϋπολογισμό του, αρκετές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές στα μέλη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Στην ιστοσελίδα της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" αναλύονται επαρκώς οι παροχές προς τα μέλη και συνεχώς προστίθενται νέες εταιρίες από διάφορους κλάδους, καθιστώντας την εγγραφή ολοένα και πιο προσοδοφόρα.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους τρόπους εγγραφής στη λαϊκή βάση, καθώς και για τους τρόπους ενίσχυσης της ΠΑΕ.

Δείτε τη νέα διαφήμιση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ