ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποια Μάρτα; Η Ελίζαμπεθ Ρέγες!

Ποια Μάρτα; Η Ελίζαμπεθ Ρέγες!

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Σέρχιο Σάντσεθ, Ελίζαμπεθ Ρέγιες, εξηγεί πως διατηρεί την ομορφιά της και εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε με τα μάτια σας, ότι οι οδηγίες της αποδίδουν! (pics&vid)

Ο Σέρχιο Σάντσεθ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ίμπιζα, προβάροντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού και η σύζυγος του, η... εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Ρέγες, ως πρώην μοντέλα τοπ επιπέδου, έδωσε το παρών στην ετήσια καλοκαιρινή επίδειξη μόδας, Pasarela Adlib de Ibiza, που διοργανώθηκε την Τετάρτη (24/6).

Η Μις Ισπανία του 2006 περπάτησε με χάρη στο κόκκινο χαλί και συγκέντρωσε τα βλέμματα των φωτορεπόρτερ, όπως, άλλωστε, συμβαίνει σε κάθε δημόσια εμφάνιση της.

Ο Ισπανός συνάδελφος ρώτησε το μυστικό της ομορφιάς της και το Sport24.gr σας μεταφέρει τις απαντήσεις, αλλά και τα... αποτελέσματα τους σε οπτικοακουστικό υλικό!

Ποια Μάρτα; Η Ελίζαμπεθ Ρέγες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ρέγες

- Σε έχουμε συνηθίσει ως μία γυναίκα με καμπύλες και αυτή τη φορά είσαι πιο αδύνατη από ποτέ. Ήταν τόσο επίπονη η... διαδικασία του μπικίνι;

Μου την έχει δώσει με τον αθλητισμό, γυμνάζομαι πολύ. Στο Pekin Express (σ.σ. ριάλιτι της ισπανικής τηλεόρασης) δεν έκανε το παραμικρό και η Νοέλια μου είπε ότι εάν δεν ασχοληθώ, θα με νικούσε! Οπότε, έκανα!

- Ξόδεψες πολύ χρόνο για να φτιάξεις το κορμί σου;

Δύο ώρες την ημέρα. Έχω πεθάνει! Κάνω πολύ φυσική κατάσταση, επιλεγμένη, όχι λίγο απ' όλα. Επίσης, κάνω πολλά βάρη και μηχανήματα. Ο Άντριαν, ο γυμναστής μου είναι πολύ αυστηρός και δεν μπορώ να παρεκκλίνω.

Ποια Μάρτα; Η Ελίζαμπεθ Ρέγες!

- ο Άντριαν είναι ο γυμναστής σου;

Ναι, ο Άντριαν Βαλένσια. Είναι εκπληκτικός. Στην αρχή ήμουν τεμπέλα, ράθυμη και δεν μου άρεσε τίποτα. Αλλά, τώρα, σηκώνομαι, ανοίγω τα μάτια μου και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι, είναι να ασκηθώ. Το λατρεύω. Έχω παρατηρήσει μεγάλες αλλαγές στο σώματα, ειδικά στην τόνωση των χεριών και των ποδιών και είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν έχω χάσει βάρος, αλλά, έγινε πιο δραστήρια και αυτό φαίνεται.

- Ο άντρας σου είναι ποδοσφαιριστής. Σε ενθαρρύνει να ασχολείσαι με τα σπορ;

Ο άντρας μου δεν είναι αυστηρός, το αντίθετο. Στις διακοπές του, όμως, προσέχει πολύ. Τρώει κοτόπουλο με ρύζι και ασκείται καθημερινά. Νομίζω ότι και αυτός μου έχει περάσει τη νοοτροπία να προσέχω με όλα.

Ποια Μάρτα; Η Ελίζαμπεθ Ρέγες!

- Ποια δίαιτα προτιμάς;

Προσέχω να τρώω τα πάντα με μέτρο και να έχω ποικιλία στη διατροφή μου. Πριν έτρωγα μπέργκερ και πατάτες τηγανητές, ήταν μία καταστροφή. Έπειτα, έρχεται μία ηλικία που πρέπει να προσέχεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Τώρα, τρώω φρούτα και λαχανικά, που δεν τα έτρωγα.

- Ζεις στη Μάλαγα, οπότε είσαι μακριά από την παραλία. Προετοιμάζεις αλλιώς το μαύρισμα σου;

Λατρεύω την παραλία και τον ήλιο, αλλά, πρέπει να προσέχουμε. Έχω εκ γενετής μαυριδερό δέρμα και αν αφεθώ πολύ στον ήλιο, τότε μαυρίζω απίστευτα πολύ.

LA MODELO Y EX MISS ELISABETH REYES DURANTE UNAS VACACIONES EN IBIZA
08/06/2013
IBIZA
LA MODELO Y EX MISS ELISABETH REYES DURANTE UNAS VACACIONES EN IBIZA 08/06/2013 IBIZA ©GTRESONLINE

- Έχεις κάποιο μυστικό για τη διατήρηση της ομορφιάς σου;

Ενυδατώνομαι συχνά, γιατί, το δέρμα μου είναι ξηρό. Χρησιμοποιώ φαρμακευτικές κρέμες για το δέρμα. Δεν είμαι και τόσο τυπική με τις κρέμες, είμαι μία καταστροφή. Έχω ένα σπίτι γεμάτο κρέμες, αλλά, μερικές φορές τις ξεχνάω! Τα μαλλιά μου έχουν μία ξηρότητα, οπότε, χρειάζονται προσοχή.

Η πρώην κυρία Ράμος

Η Ελίζαμπεθ Ρέγες έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου του 1985 στη Μάλαγα και θεωρείται μία από τις σημαντικότερες τοπ μόντελ της Ισπανίας. Το 2006 κέρδισε τον τίτλο της Μις Υφηλίου και στα επόμενα χρόνια άρχισε καριέρα σε ριάλιτι και εκπομπές της ισπανικής τηλεόρασης.

Επί πολλά χρόνια ήταν σύντροφος του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, όμως, από το καλοκαίρι του 2013 και έπειτα, είναι παντρεμένη με τον στόπερ της Μάλαγα, Σέρχιο Σάντσεθ.

Απ' ότι φαίνεται, πλέον θα έρθει στη χώρα μας από τον Ιούλιο και θα... αναστατώνει τα Νότια Προάστια της Αθήνας. Ειδικότερα, αφού της αρέσουν οι παραλίες, είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές.

Όπως συνέβη και με τη Μάρτα, η οποία είχε fun club, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων, το ίδιο θα ισχύσει με την Ελίζαμπεθ!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ