ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογέτ στο Sport24.gr: "Το σύστημα της Θέλτα πιο επικίνδυνο από τους ποδοσφαιριστές της"

Πογέτ στο Sport24.gr: "Το σύστημα της Θέλτα πιο επικίνδυνο από τους ποδοσφαιριστές της"

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν της Μπέτις, Γκουστάβο Πογέτ, μιλά στο Sport24.gr για τη Θέλτα, η οποία παίζει πάντα 4-3-3 και υποστηρίζει ότι το σύστημα της είναι πιο επικίνδυνο από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της.

Ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται το "Μπαλαΐδος" του Βίγκο για την αναμέτρηση με τη Θέλτα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Μπορεί να έχουμε δει ματς των "θέλτικος", αλλά απευθυνθήκαμε σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει πλέον την ισπανική πραγματικότητα και θα αντιμετωπίσει προσεχώς την ομάδα του Βίγκο. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν της Μπέτις, Γκουστάβο Πογέτ, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι η αντίπαλος του "τριφυλλιού" παίζει πάντα 4-3-3. Ένα σύστημα, το οποίο όπως ξεκαθαρίζει ο Ουρουγουανός προπονητής της προσδίδει την ηρεμία και τη βεβαιότητα ότι με αυτόν τον τρόπο θα νικήσει.

"Το στιλ παιχνιδιού της Θέλτα έχει ως κύρια βάση του την κατοχή της μπάλας. Πάντα μα πάντα παίζει 4-3-3 και η ηρεμία στο παιχνίδι της βασίζεται στο γεγονός ότι εμπιστεύεται το σύστημά της.

Το "Μπαλαΐδος" είναι ένα γήπεδο στο οποίο υπό κανονικές συνθήκες δεν υπάρχει πίεση μεγάλη, αλλά νομίζω ότι επειδή πρόκειται για ευρωπαϊκή διοργάνωση η πίεση θα αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Νομίζω ότι περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές, πιο επικίνδυνο είναι το σύστημα που παίζει. Έχουν μια πεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν.

Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πολλούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Είναι δύσκολο να πω τη γνώμη μου με τόσες αλλαγές. Γι' αυτό που είμαι σίγουρος είναι το σύστημα της Θέλτα, πάντα είναι 4-3-3", υποστήριξε στο Sport24.gr ο Ουρουγουανός τεχνικός της Μπέτις, Γκουστάβο Πογέτ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ