ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλησιάζουν στην ανανέωση με τον Κουτρουμπή

Πλησιάζουν στην ανανέωση με τον Κουτρουμπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για τη σύγκλιση ανάμεσα στον Κουτρουμπή και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, που θα φέρει τη συμφωνία και ποια απαίτηση παραλίγο να χαλάσει τη διαπραγμάτευση.

Προσεχώς συμφωνία διαφαίνεται στη διαπραγμάτευση του μάνατζερ του Γιώργου Κουτρουμπή, Νίκου Κλητσίδη με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, που λήγει τον Ιούνιο του 2017.

Ακόμα, δεν έχουν συμφωνήσει σε όλους τους όρους της συνεργασίας τους, ωστόσο πλέον οι διαφορές είναι μικρές και δεν πρόκειται να αποτρέψουν την επιτυχή έκβαση των συζητήσεων.

Η τελική πρόταση της ΠΑΕ, όπως τη μετέφερε ο Βραζιλιάνος στον Έλληνα μάνατζερ, προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας έως τον Ιούνιο του 2019, με πάγιες αποδοχές 280.000 ευρώ, συν 50.000 ευρώ μπόνους εισόδου στους ομίλους του Europa League και 20.000 ευρώ πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος. Μάλιστα, η νέα σύμβαση θα ισχύσει αμέσως μόλις υπογραφεί, συμπεριλαμβάνοντας τη φετινή σεζόν.

Η προσφορά καλύπτει τις περισσότερες από τις απαιτήσεις του Κουτρουμπή και απομένει η διευθέτηση ορισμένων λεπτομερειών, για την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας.

Ο παραλογισμός και το "ταβάνι"

Είναι γεγονός πως στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή εκφράστηκε μία ακραία οικονομική απαίτηση που άγγιξε τις 500.000 ευρώ, αλλά το ζήτημα ρυθμίστηκε άμεσα. Όταν προέκυψε το συγκεκριμένο αίτημα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εκνευρίστηκε και σκέφτηκε να μην συνεχίσει τις επαφές, ωστόσο επικράτησε η επιθυμία όλων να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

Η πολιτική με την οποία ενέργησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Κουτρουμπή, ήταν πως το "ταβάνι" για τα χρήματα στους αμυντικούς είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ θεωρείται ο κορυφαίος στα μετόπισθεν, οπότε θα απολαμβάνει και τις υψηλότερες αποδοχές σε σύγκριση με τους υπόλοιπους.

Βέβαια, ο Ζιλμπέρτο δεν παρέβλεψε πως σύντομα ο Μολέντο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, οπότε παρασχέθηκε η δυνατότητα για βελτιωμένη πρόταση στον Κουτρουμπή. Κάτι που συνέβη...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ