ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πληρώθηκαν μετά από 2,5 μήνες στον Παναθηναϊκό

Πληρώθηκαν μετά από 2,5 μήνες στον Παναθηναϊκό

Οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό, υπάλληλοι και προπονητές, είδαν να μπαίνει στους τραπεζικούς τους λογαριασμός ένας μισθός στην διάρκεια της Τετάρτης (18/10).

Από την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι στον Παναθηναϊκό είχαν μαζέψει κάποια χρήματα ώστε να πληρώσουν τους υπαλλήλους και τους προπονητές στην πλειονότητα των οποίων οφειλόντουσαν έως σήμερα πέντε μηνιάτικα. Ενώ η τελευταία πληρωμή είχε γίνει πριν δυόμιση μήνες και συγκεκριμένα την 1/8.

Η πληρωμή αυτή δεν έγινε τελικά ούτε την περασμένη Παρασκευή, ούτε την Δευτέρα (16/10) αλλά τα λεφτά μπήκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στην διάρκεια της Τετάρτης (18/10). Χρήματα μπήκαν και στους ποδοσφαιριστές, όχι οι δόσεις συμβολαίων που είναι στο τέλος του μήνα, αλλά ο μηνιαίος μισθός που έχει ο καθένας τους.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσουν στο τριφύλλι να δώσουν ένα μισθό ακόμα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως είναι η πρόθεση τους, και να επανέλθει έστω για λίγο η ηρεμία στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και στους ανθρώπους του "Γ. Καλαφάτης" καθώς η υπομονή έχει και τα όρια της.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ (26/10) ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (19/10) Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τελικά δεν θα διεξαχθεί και θα αναβληθεί για την επόμενη Πέμπτη (26/10). Αύριο θα σταλεί η πρόσκληση για το Δ.Σ. το οποίο θα γίνει σε μια εβδομάδα και θα τρέξει κάποιες από τις εξελίξεις για την οικονομική στήριξη της ομάδας μέσω του ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τι να κάνεις αν πάθεις κράμπα στο νερό

Πώς είναι να φοράς το μαγιό σου, να πηγαίνεις για δουλειά και να ξέρεις ότι έχεις περίπου 20'' για να σώσεις μια ζωή.

Ονομαστική εορτή, αυτό το κακό ανέκδοτο

Τυποποιημένες ευχές, βαρεμάρα και άνθρωποι που χαίρονται το όνομά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24