ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο λόγω... social media o Ιμπάρμπο

Πρόστιμο λόγω... social media o Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο θα τιμωρηθεί με χρηματική ποινή για τα παραπτώματα του πριν και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. "Κλείνονται" σε ξενοδοχείο οι παίκτες.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής μετά την ήττα του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, επειδή φωτογραφήθηκε με τον Φελίπε Παρντο στο "Καραϊσκάκης", καθώς και λόγω της ανάρτησης ενός βίντεο (έχει "κατέβει" πλέον) όπου επιδείκνυε τις χορευτικές του ικανότητες, τα ξημερώματα πριν από το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι συγκεντρωμένοι στο "Γεώργιος Καλαφάτης" οπαδοί απαίτησαν το βράδυ της Κυριακής από τον Αντρέα Στραματσόνι να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Κάτι που θα πράξει ο Ιταλός προπονητής, στο πλαίσιο της αυστηρότερης πολιτικής που υιοθετεί απέναντι στους ποδοσφαιριστές.

Στον Κολομβιανό επιθετικό θα επιβληθεί πρόστιμο, όχι όμως προς το παρόν και σε άλλους παίκτες... Εν όψει του αθηναϊκού ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Στραματσόνι αναμένεται να συγκεντρώσει τους παίκτες του σε ξενοδοχείο από την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν το παιχνίδι. Αν συμβεί αυτό, θα είναι μία άτυπη τιμωρία και μία προσπάθεια να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί οι ποδοσφαιριστές, για να συσφιχθούν οι σχέσεις τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ