ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πληγωμένος" εναντίον του Αστέρα ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν επέτρεψε εξαλλοσύνες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εγκωμίασε τους ποδοσφαιριστές του για την απόδοση τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", λέγοντας τους στα αποδυτήρια "μπράβο παιδιά, είστε μάγκες". Άλλωστε, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, αφού η ομάδα του έβγαλε αντίδραση, σε ένα χρονικό σημείο που όλοι περίμεναν την κατάρρευση της.

Όμως, ο 50χρονος προπονητής ζήτησε να αποφευχθούν οι εξαλλοσύνες στα social media ή στις δηλώσεις, επειδή μία ισοπαλία δεν αποτελεί επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, η σεζόν εξελίσσεται δύσκολα για τον Παναθηναϊκό και δεν έχει τελειώσει.

Ο Ουζουνίδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα γιατί δεν επιτρέπονται οι μεγαλοστομίες. Αμέσως μετά το ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" το Σάββατο (10/3) και θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης.

Από πριν, είχαν δηλωθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εκτίσουν τις ποινές τους (λόγω κίτρινων καρτών) οι Εργκούς Κάτσε και Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Στις απουσίες προστέθηκαν ο Όμρι Άλτμαν που υπέστη ρήξη χιαστών και ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος αποβλήθηκε.

Αντίθετα, δεν πρόκειται να παίξει κάποιος από τους τραυματίες, αφού οι Μολίνς, Μυστακίδης και Λουτσιάνο θα επανέρθουν αργότερα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ