ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό με Μουνιέ

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Αντονί Μουνιέ υπέστη θλάση στον δικέφαλο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Αιμάτωμα στον τετρακέφαλο ο Μπράιαν Καμπέσας.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τώρα εκτός έδρας και υποχρεώθηκε σε ακόμα μία ισοπαλία, αυτή τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο (1-1). Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή που είχαν για 25 λεπτά, με αποτέλεσμα να παραμείνουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Παράλληλα, είδαν και τον Αντονί Μουνιέ να αποχωρεί τραυματίας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει σίγουρα απ' τα παιχνίδια με Παναχαϊκή (29/11) για το Κύπελλο, καθώς και απ' τις αναμετρήσεις με Πανιώνιο (03/12), ΠΑΟΚ (10/12) και Ξάνθη (17/12) για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στον τραυματισμό του Μπράιαν Καμπέσας, έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο, το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ