ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιστοποιήθηκε η καταβολή 5.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Πιστοποιήθηκε η καταβολή 5.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Παρασκευή (23/6) πιστοποίησε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης την καταβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 5.000.000 ευρώ που είχε εγκριθεί από τον Ιανουάριο. (PIC)

Την Παρασκευή (23/6) πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης η καταβολή των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που είχε εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση της 13 Ιανουαρίου 2017.

Φυσικά αυτά τα χρήματα ήταν γνωστό ότι θα εισρεύσουν στα ταμεία του Παναθηναϊκού από τότε που είχε εγκριθεί η Α.Μ.Κ., τον Ιανουάριο, και πλέον αυτό που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο είναι η πιστοποίηση του κεφαλαίου.

Δηλαδή ότι αυτά τα χρήματα υπάρχουν στους λογαριασμούς της πράσινης ΠΑΕ και είναι διαθέσιμα να χρησιμοποιηθούν για υποχρεώσεις του τριφυλλιού. Ίσως για αυτό να απελευθερώθηκαν κάποια χρήματα την Παρασκευή (23/6) και να διατέθηκαν σε "πράσινες" υποχρεώσεις.

Πιστοποιήθηκε η καταβολή 5.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Αυτή η αύξηση φυσικά δεν έχει σχέση με τη νέα που θα προκηρυχθεί μετά την Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την 30η Ιουνίου και έχει ύψος και αυτή 5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα λεφτά θα καταβληθούν τους επόμενους μήνες και θα είναι διαθέσιμα στους πράσινους το επόμενο χρονικό διάστημα, πιθανότατα μετά τον Σεπτέμβριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ