ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιστοποιήθηκε η καταβολή 5.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Πιστοποιήθηκε η καταβολή 5.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Την Παρασκευή (23/6) πιστοποίησε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης την καταβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 5.000.000 ευρώ που είχε εγκριθεί από τον Ιανουάριο. (PIC)

Την Παρασκευή (23/6) πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης η καταβολή των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που είχε εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση της 13 Ιανουαρίου 2017.

Φυσικά αυτά τα χρήματα ήταν γνωστό ότι θα εισρεύσουν στα ταμεία του Παναθηναϊκού από τότε που είχε εγκριθεί η Α.Μ.Κ., τον Ιανουάριο, και πλέον αυτό που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο είναι η πιστοποίηση του κεφαλαίου.

Δηλαδή ότι αυτά τα χρήματα υπάρχουν στους λογαριασμούς της πράσινης ΠΑΕ και είναι διαθέσιμα να χρησιμοποιηθούν για υποχρεώσεις του τριφυλλιού. Ίσως για αυτό να απελευθερώθηκαν κάποια χρήματα την Παρασκευή (23/6) και να διατέθηκαν σε "πράσινες" υποχρεώσεις. 

Αυτή η αύξηση φυσικά δεν έχει σχέση με τη νέα που θα προκηρυχθεί μετά την Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την 30η Ιουνίου και έχει ύψος και αυτή 5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα λεφτά θα καταβληθούν τους επόμενους μήνες και θα είναι διαθέσιμα στους πράσινους το επόμενο χρονικό διάστημα, πιθανότατα μετά τον Σεπτέμβριο.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ερντογάν: Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας και της Ευρώπης εξαπέλυσε σε ομιλία του ο τούρκος Πρόεδρος

Δεν είσαι έτοιμος για το τελικό τρέιλερ του 'Avengers: Infinity War'

Είμαστε μόλις έναν μήνα μακριά, μπορείς να αρχίσεις να μετράς τις μέρες αντίστροφα.

Γιατί η Ελισάβετ δεν επισκέφτηκε ποτέ ως βασίλισσα την Ελλάδα;

Την μία και μοναδική φορά που η Ελισάβετ πάτησε το πόδι της στη χώρα μας, δεν ήταν ακόμη βασίλισσα, αλλά πριγκίπισσα. Η κάμερα του BBC ήταν εκεί, καταγράφοντας στιγμιότυπα από την ιστορική αυτή επίσκεψη

Η επιστροφή του Ted Mosby: 2 ταινίες και 4 σειρές για το ΣΚ σου

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24