ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιστεύει στο πρωτάθλημα ο Τελάντερ

Πιστεύει στο πρωτάθλημα ο Τελάντερ
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να παλέψει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ώστε να εξιλεωθεί για τον πρόωρο αποκλεισμό του από την Ευρώπη.

Μιλώντας στον Τύπο της Δανίας, ο Ράσμους Τελάντερ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός έχει τα φόντα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εξιλεωθεί με αυτό τον τρόπο για τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό.

"Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τον αποκλεισμό στο Europa League, διότι ήταν στόχος μας η πρόκριση στους ομίλους, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλουμε να παλέψουμε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και πιστεύω πως μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και θεωρώ πως έχουμε ένα δυνατό και ποιοτικό σύνολο. Έχουμε παίκτες με εμπειρία από την Premier League και άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Θα βελτιωθώ και εγώ, παίζοντας σε μια πιο δυνατή ομάδα. Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου και θέλω να καθιερωθώ", είπε ο Δανός αμυντικός και συνέχισε:

"Ουδέποτε αμφέβαλα για μένα. Η ομάδα με πιστεύει, απλά είχα κάποιες ατυχίες στο ξεκίνημα, αλλά σιγά-σιγά κατάφερα να βρω τη φόρμα μου, κάνοντας επιπλέον δουλειά. Περίμενα την ευκαιρία μου και ήρθε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, στα οποία πιστεύω πως πήγα καλά. Νικήσαμε και κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Στο πρώτο ματς κυριαρχήσαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ενώ στο δεύτερο έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο για να νικήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ