ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πίσπας: "Σημαντικός για τον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο νεαρός επιθετικός των πράσινων, Σωτήρης Πίσπας, μίλησε στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη που κρατάει ενωμένους τους παίκτες.

Ο Σωτήρης Πίσπας, ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός του Παναθηναϊκού, μίλησε στη κάμερα της "NOVA" πριν τη προπόνηση της Πέμπτης.

Ο 20χρονος επιθετικός στάθηκε και εξήρε τη παρουσία του Ουζουνίδη στο τριφύλλι και τα όσα προσφέρει ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα ενώ τόνισε πως οι μικροί ποδοσφαιριστές μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πρώτη ομάδα.

Είσαι ο μοναδικός επιθετικός που είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό;
"Είμαι ο μοναδικός, όπως και ο Χρήστος που τα πάει εξαιρετικά σε αυτή τη θέση. Δεν πρέπει να σκέφτομαι ότι είμαι ο μόνος αλλά με δουλειά και σοβαρότητα να συνεχίσω".

Έχεις πάρει ευκαιρίες από το Μαρίνο Ουζουνίδη, έχεις μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση σου;
"Θα ήθελα να έχω σκοράρει σε κάποιο από τα ματς που έχω παίξει. Βέβαια είμαι μικρός ακόμα και έχω πολλά να μάθω. Θα μου έρθει η ευκαιρία να σκοράρω στα επόμενα ματς".

Έχεις δώσει καμιά συμβουλή στον Χρήστο Δώνη;
"Δεν χρειάζεται τίποτα ο Χρήστος είναι πολύ καλός παίκτης και τα πάει εξαιρετικά".

Στους μικρούς ήσουν ένας παίκτης που έκανες τη διαφορά, πόσο διαφορετικό είναι να παίζεις στην πρώτη ομάδα;
"Σίγουρα έχει τεράστια διαφορά η Κ20 με τη πρώτη ομάδα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο για ένα νεαρό παιδί να προσαρμοστεί. Με την Κ20 θεωρώ ότι τα πήγαινα πολύ καλά αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά με την πρώτη ομάδα".

Έχεις κλέψει πράγματα και κινήσεις για τη θέση που παίζεις;
"Αυτό που προσπαθώ να βελτιώσω μέσα από το παιχνίδι μου είναι πως θα παίζω καλύτερα με την πλάτη όπως κάνει ο Μολίνς και έκαναν οι Μπεργκ και Λέτο. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα".

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, εσύ είσαι ένας από τους παίκτες που έχεις πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τι έχεις να πεις για αυτόν και την παρουσία του στην ομάδα;
"Ο κ. Ουζουνίδης είναι πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό, για τους παίκτες, μας προστατεύει και κάνει πράγματα πέρα από τις δυνατότητες του".

Για την εμφάνιση με την Κέρκυρα;
"Το περίμενα ότι θα ξεσπάσουμε, ήταν λογικό, στα τελευταία παιχνίδια δημιουργούσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά όχι τελικές. Για μένα είναι και θέμα ψυχολογίας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θέλουμε τη νίκη για την ψυχολογία μας".

Μέχρι τώρα όμως δεν έχετε καμία νίκη εκτός έδρας;
"Πιστεύω ότι το Σάββατο θα κερδίσουμε. Μας έχει προβληματίσει και μας έχει στενοχωρήσει, επίσης στενοχωρούμαι και τον κόσμο που μας στηρίζει. Όμως θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για το σύλλογο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε το Σάββατο".

Ποια είναι η εικόνα σου για τον Απόλλωνα;
"Είναι μια παραδοσιακή ομάδα στην Super League. Άλλαξε προπονητή, πήρε κάποιους παίκτες, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι αλλά πιστεύω θα κερδίσουμε".

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχους από εδώ και πέρα, με όλες τις εξελίξεις και ότι έχει συμβεί;
"Δεν γίνεται να πορευτούμε χωρίς στόχο. Είναι αδιανόητο, Παναθηναϊκός είμαστε, η πεντάδα είναι στόχος μας".

Μπορούν τα νέα παιδιά να σηκώσουν το βάρος της φανέλας;
"Πιστεύω ότι αυτό είναι καθαρά θέμα του κάθε παιδιού. Στην ακαδημία γίνεται εξαιρετική δουλειά, κάτι το οποίο το ξέρω πολύ καλά. Αλλά δεν είναι θέμα της ακαδημίας αλλά του παιδιού και πόσο μπορεί να το διαχειριστεί. Στον Παναθηναϊκό παίζεις, έχει τόσα εκατομμύρια φιλάθλους. Οπότε πρέπει να κάνεις τη διαφορά αφού είσαι στον Παναθηναϊκό".

Αυτή την πίεση την αισθάνθηκες στο πρώτο σου εντός έδρας παιχνίδι, έτρεμαν τα πόδια σου;
"όχι δεν έτρεμαν τα πόδια μου. Είχα λίγο άγχος ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να είμαι εδώ, ήυελα να σκοράρω αλλά δεν τα κατάφερα".

Πριν δέκα χρόνια που εντάχθηκες στην ακαδημία φανταζόσουν αυτό που συμβαίνει τώρα;
"Ναι είμαι δέκα χρόνια εδώ, από το πρώτο τμήμα που φτιάχτηκε στην ηλικία μου. Δεν το περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο η κατάσταση. Μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ