ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πίσπας: "Να βελτιώνομαι για να πάρω και άλλες ευκαιρίες"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Πίσπας μίλησε για μια σεζόν όνειρο για τον ίδιο καθώς από ball boy στο πρώτο φιλικό της σεζόν με την Τσβόλε βρέθηκε να παίζει δίπλα στον Μπεργκ και τους υπόλοιπους αστέρες των πράσινων.

Η φετινή σεζόν είναι σαν όνειρο για τον Σωτήρη Πίσπα ο οποίος από ball boy στο πρώτο φιλικό της σεζόν με την Τσβόλε πλέον είναι στέλεχος της πρώτης ομάδας, έχει κάνει το ντεμπούτο του και έχει σημειώσει και το πρώτο του γκολ.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τη φετινή ονειρική χρονιά, το ματς με την Ξάνθη αλλά και τη συνύπαρξη του με τον Μπεργκ.

Ντεμπούτο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, δεν ξέρω αν το περίμενες πριν αρχίσει η χρονιά ότι θα αγωνιζόσουν φέτος και θα βρισκόσουν στο επίκεντρο ως ένα από τα νέα παιδιά που δείχνουν να έχουν μέλλον στην ομάδα;
"Όταν άρχισε η σεζόν, στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο με τη Τσβόλε ήμουν ball boy. Φυσικά και δεν περίμενα να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα. Το μόνο που περίμενα ήταν να γίνω επαγγελματίας. Έτσι όπως τα έφερε η τύχη και η μοίρα, άρχισα να παίρνω τις ευκαιρίες μου, είμαι χαρούμενος γι' αυτό και εύχομαι να συνεχίσω να παίρνω ευκαιρίες και να αποδίδω ανάλογα ".

Ξαφνικά υπέγραψες συμβόλαιο, βρέθηκες στην αποστολή με τον Άγιαξ, αγωνίστηκες στο Κύπελλο και σκόραρες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έκανες ντεμπούτο στην Super League κόντρα στον Αστέρα, πως το ζεις όλο αυτό;
"Είναι ένα όνειρο για μένα. Είμαι αρκετά μικρός σε ηλικία, προσπαθώ να το συνηθίσω αλλά δεν πρέπει να μένω σε αυτό, πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι για να ζήσω ακόμα μεγαλύτερες στιγμές με τον Παναθηναϊκό".

Είναι λίγο πιο άνετο να έχεις παρτενέρ σου τον Μπεργκ, όπως είχες εσύ στο ντεμπούτο που αγωνίστηκες; "Ο Μπεργκ είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Με βοηθάει καθημερινά στις προπονήσεις. Σίγουρα είναι κίνητρο για μένα να αγωνίζομαι μαζί του και να παίρνω στοιχεία από το παιχνίδι του".

Βλέπουμε τελευταία πολλά γκολ και ευκαιρίες από τον Παναθηναϊκό. Τι έχει αλλάξει; Γιατί τον προηγούμενο μήνα δυσκολευόσασταν πάρα πολύ ακόμα και να δημιουργήσετε φάσεις;
"Είναι αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Η ομάδα έχει και ψυχολογία από εδώ και πέρα. Καταφέρνει να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και να σκοράρει και σίγουρα αυτό βοηθάει".

Βγαίνει η δουλειά του προπονητή σε αυτό το κομμάτι;
"Ναι βγαίνει η δουλειά του κ. Ουζουνίδη, μας έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό το κομμάτι, στο να δημιουργούμε και να σκοράρουμε, οπότε είναι όλα καλά".

Μετά την Τρίπολη άλλο ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη, μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά δυσκολεύετε, τι περιμένεις;
"Η Ξάνθη φέτος κάνει μια πολύ καλή πορεία, είναι μια δυνατή ομάδα και συνήθως κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Οπότε περιμένουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μας δυσκολέψει πολύ αλλά εμείς θέλουμε να την κερδίσουμε οπωσδήποτε".

Που μπορεί να κριθεί το ματς δεδομένου ότι η Ξάνθη είναι καλή ομάδα μεσοαμυντικά και ο Παναθηναϊκός στα τελευταία ματς δείχνει ότι στην επίθεση είναι το φόρτε του;
"Δεν πρέπει να σταθούμε στο τι κάνει η Ξάνθη, να κοιτάμε τι κάνει ο αντίπαλος. Αλλά να κοιτάμε εμείς τι κάνουμε καλύτερα. Οπότε είναι καθαρά δικό μας θέμα πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι για να νικήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ