ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιο κυριαρχικό θέλει τον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι

Πιο κυριαρχικό θέλει τον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μετατραπεί σε μία ομάδα που θα επιβάλλεται στον αγωνιστικό χώρο και ανέλυσε στους παίκτες του την απόδοση τους εναντίον του Ηρακλή.

Την πρώτη του ήττα στη Superleague επιχειρεί να διαχειριστεί ο Αντρέα Στραματσόνι, έστω και αν φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός προπονητής εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα για το 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και μιλώντας στους παίκτες στην προπόνηση της Κυριακής (29/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αναφέρθηκε στο τι θέλει να αλλάξουν.

Ο Στραματσόνι εξήγησε πως τους θέλει να συμπεριφέρονται στον αγωνιστικό χώρο, απονέμοντας και τα εύσημα για κάποια στοιχεία που παρατήρησε να αλλάζουν:

"Είναι δύσκολο μετά από μία ήττα να διαχωρίζουμε τι κάναμε σωστά και τι κάναμε λάθος. Υπήρξαν κάποια πράγματα που τα βγάλαμε στο γήπεδο, όπως τα δουλέψαμε στις προπονήσεις. Για παράδειγμα, κάποιοι συνδυασμοί του Μπεργκ με τον Καρέλη ή ότι αποφύγατε τις βαθιές μπαλιές από την άμυνα προς τους επιθετικούς, κάτι που είχα διαπιστώσει ότι κάνατε παλαιότερα.

Με ικανοποιεί η διάθεση σας να παίξετε κάθετο ποδόσφαιρο και να αναπτυχθεί από τα άκρα, αλλά από εκεί και πέρα, στην πράξη δεν μας βγήκε.

Δεν το πετύχαμε γιατί ο κύριος λόγος ήταν τα πολλά λάθη και οι ελάχιστες πρωτοβουλίες που πήρατε. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να παίρνουμε πρωτοβουλίες και να επιβαλλόμαστε στον αντίπαλο. Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση όταν έχουμε τη μπάλα, πάρτε λοιπόν πρωτοβουλίες!".

Ακόμα, ο Στραματσόνι ζήτησε από τους παίκτες του να μην απογοητευθούν και τους παρότρυνε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους, ανεξαρτήτως από όσα θα συμβούν στο εξωαγωνιστικό σκέλος, αναφορικά με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και την τύχη του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ