ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιέζει για να κλείσει τον Καμπετσή ο Νταμπίζας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας θα προσπαθήσει να τελειώσει τη μεταγραφή του Καμπετσή το συντομότερο δυνατό.

Να κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας τον Αργύρη Καμπετσή, θα προσπαθήσει ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πιέζει τους παράγοντες της Ντόρτμουντ ώστε να απαντήσουν στις προτάσεις του για τον 19χρονο στράικερ.

Ο Νταμπίζας το... παίζει δίπορτο στις συζητήσεις με τους Βεστφαλούς για τον Καμπετσή. Αφενός διαπραγματεύεται την απόκτηση του με ελεύθερη μεταγραφή και με ποσοστό μεταπώλησης για τη γερμανική ομάδα, αφετέρου συζητά τον μονοετή δανεισμό του. Όμως, ξεκάθαρα ο Νταμπίζας προκρίνει την πρώτη λύση, που είναι η πιο δύσκολη.

Η Ντόρτμουντ δεν αποδεσμεύει εύκολα τους ποδοσφαιριστές και προτιμά να τους παραχωρεί έναντι αντιτίμου. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει χρήματα και πιθανώς να μην έχει ούτε το επόμενο καλοκαίρι. Για αυτό περιπλέκεται η κατάσταση και ακόμα δεν έχει τελειώσει...

Ο Καμπετσής θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αφού ξέρει ότι θα έχει βασικό ρόλο στο πλάνο του Γιώργου Δώνη. Ωστόσο, εκκρεμεί και η δική του συμφωνία με τον Νταμπίζα για το οικονομικό κομμάτι, αν και η μεταξύ τους διαφορά είναι μικρή και δεν πρόκειται να εμποδίσει τη μεταγραφή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ