ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πίεση" της Συμμαχίας για τα οικονομικά στη Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Κωνσταντίνου EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου να εγκρίνει τη θεματολογία και τη Συμμαχία να την καταψηφίζει!

Με εκπροσώπηση του Γιάννη Αλαφούζου και της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", διεξήχθη η τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, το μεσημέρι της Πέμπτης (8/3) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Οι δύο βασικοί μέτοχοι συγκεντρώνουν περίπου το 90%, οπότε με την παρουσία τους διαπιστώθηκε απαρτία και η διαδικασία πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Ο Αλαφούζος εκπροσωπήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη, ενώ το σωματείο λαϊκής βάσης από τρία μέλη του ΔΣ του. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκαν με τη θετική ψήφο του μεγαλομετόχου, αφού η Συμμαχία τα καταψήφισε με εξαίρεση την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η θεματολογία ήταν η εξής:

1) Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων.

2) Απαλλαγή μελών ΔΣ, Ελεγκτών και Λογιστών από τις ευθύνες της προηγούμενης χρήσης.

3) Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ελεγκτή - Λογιστή.

4) Καθορισμός - Έγκριση αμοιβής μελών ΔΣ.

5) Έγκριση συμβάσεων της ΠΑΕ.

6) Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 5.010.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της Συμμαχίας απηύθυναν πολλές ερωτήσεις στον Στράτο Σωπήλη, ως αντιπρόσωπο του Αλαφούζου και στον ελεγκτή και στον λογιστή που ενημέρωσαν για τα οικονομικά. Σε αρκετές περιπτώσεις εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους και ζήτησαν να αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος τις ευθύνες του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ήταν παρών στη ΓΣ, αλλά δεν συμμετείχε. Πάντως, αυτή τη φορά έλαμψαν δια της απουσίας τους οι μικρομέτοχοι, που σε άλλες συνελεύσεις ρωτούσαν και περίμεναν απαντήσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ