ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιεμπονγκσάντ: "Προσεκτικοί με τα οικονομικά στοιχεία για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως"

Πιεμπονγκσάντ: "Προσεκτικοί με τα οικονομικά στοιχεία για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως"

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παραχώρησε συνέντευξη, πριν απ' τις καταιγιστικές εξελίξεις του Σαββάτου (21/04) και υποστήριξε πως η "Pan Asia" θα είναι προσεκτική με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκό για να μην βρεθεί μελλοντικά προ εκπλήξεως.

Οι εξελίξεις γύρω απ' την υπόθεση της "Pan Asia" ήταν καταιγιστικές το απόγευμα του Σαββάτου (21/04). Ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω δήλωσης, γνωστοποίησε πως αποδέχεται την πρόταση του επενδυτικού fund για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μπορεί στη συνέχεια να ακολούθησε ένα γαϊτανάκι ανακοινώσεων και κύκλων απ' τις δύο πλευρές, αλλά φαίνεται πως βαδίζουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του deal.

Μάλιστα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μίλησε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" για τον λόγο που θέλει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και μπορεί η συνέντευξη να έχει προηγηθεί των τελευταίων εξελίξεων, αλλά οι απαντήσεις του έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

"Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία του κόσμου, ωστόσο θα μου επιτρέψετε να μην τους πω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή γιατί θέλω να είμαι τυπικός. Σήμερα που μιλάμε δεν έχω κανέναν θεσμικό ρόλο στην ομάδα και, όπως εγώ θέλω από τους εμπλεκόμενους να σέβονται το πρωτόκολλο, το ίδιο θα κάνω και εγώ", ανέφερε αρχικά ο Πιεμπονγκσάντ.

Στη συνέχεια ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας τόνισε: "Η προσφορά μας είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Δεν ζητάμε από τον κ. Αλαφούζο να πληρώσει όλα τα χρέη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να καλύψει μέρος αυτών και κυρίως δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως στο μέλλον. Έχουμε τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου, ωστόσο θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και συνεχίζουμε να τα εξετάζουμε.

Οι συνεργάτες μου είναι πολύ θετικοί από την πρώτη στιγμή και εγώ πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που διαρκώς αναπτύσσεται και πάντα υπάρχουν νέες προοπτικές, όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που είναι ένα πολύ δυνατό brand name".

Παράλληλα ο Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πιεμπονσγκσάντ ξεκαθάρισε πως: "Είμαστε όντως καλοί φίλοι με τον Πάιρο, αλλά δεν έχω καμία σχέση ή πρόθεση να επενδύσω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλλάζει σελίδα ο Παναθηναϊκός, είπε "ναι" στην Pan Asia ο Αλαφούζος
Δεν μπαίνει σε δημόσιο διάλογο ο Αλαφούζος
Πιεμπονγκσάντ: "Ο Αλαφούζος απάντησε σε άλλη πρόταση"
Δυσαρεστημένος ο Γιαννακόπουλος με τον Αλαφούζο
Θετική αντίδραση από τον Πιεμπονγκσάντ
Αυτό είναι το deal μεταξύ Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ
Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ: Αυτός είναι ο αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ