ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιεμπονγκσάντ: "Ερχόμαστε πια πολύ κοντά"

Πιεμπονγκσάντ: "Ερχόμαστε πια πολύ κοντά"

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ραντεβού του με τον Γιάννη Αλαφούζο μίλησε για τους στόχους του με το που αναλάβει το τριφύλλι ενώ απάντησε και στο γιατί επενδύει στους πράσινους.

Λίγη ώρα μετά το πολύωρο ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και το οποίο μπορεί να αποδεχθεί ιστορικής σημασίας ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μίλησε στο Contra.gr που τον περίμενε σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων που είχε καταλύσει από την Παρασκευή.

Αν και... αιφνιδιασμένος απ' την παρουσία των Μ.Μ.Ε. έξω απ' το ξενοδοχείο, ζήτησε λίγο χρόνο για ν' ανέβει στο δωμάτιό του και να μαζέψει τα πράγματά του (λίγο αργότερα έκανε check-out) και μετά από περίπου μισή ώρα, αποδέχθηκε να κάνει μία μικρή τοποθέτηση για το αποτέλεσμα της μεγάλης διαπραγμάτευσης με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Δίνοντας παράλληλα κι ένα πρώτο "σημάδι" των προθέσεων του ιδίου, αλλά και των υπολοίπων μελών που συγκροτούν το fund "Pan Asia" για το πρότζεκτ τους γύρω από τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα του συλλόγου.

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ…"

" Είμαι αισιόδοξος. Είναι αλήθεια πως πήγαμε καλά και είμαι αισιόδοξος. Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση και συζήτηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κ. Αλαφούζο. Σαφώς και πρόκειται για μία σύνθετη συζήτηση, αλλά πιστεύω ότι είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε πια πολύ κοντά. Καταλαβαίνουμε τι θέλουν κι εκείνοι από την πλευρά τους, καταλαβαίνουν τι θέλουμε εμείς κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για μένα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, δεν είναι "δικά" μας θέματα. Και δεν είναι μόνο "θέματα" του ιδιοκτήτη. Αλλά, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να δουλέψουν όλοι μαζί για να δουν πως μπορούν να δημιουργήσουν πολύ καλύτερες συνθήκες, όχι μόνο για ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και για τη χώρα".

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο Contra.gr και τον Κώστα Γουλή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ