ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήρε Ζούλη και Λαμπίρη για την Κ-20

Πήρε Ζούλη και Λαμπίρη για την Κ-20
INTIME SPORTS

Διπλή ενίσχυση για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού που πήραν για την Κ-20 τους Άγγελο Ζούλη από τον Πανθρακικό και Θωδορή Λαμπίρη από τον Μακεδονικό Κοζάνης.

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός για το τμήμα της ομάδας Νέων ενόψει της φετινής χρονιάς και με βλέμμα πάντα και στο μέλλον.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το www.sport24.gr έχει εντάξει στο δυναμικό του τους Άγγελο Ζούλη από τον Πανθρακικό και Θοδωρή Λαμπίρη από τον Μακεδονικό Κοζάνης με τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές να προπονούνται εδώ και μέρες με την ομάδα Νέων ενώ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό φιλικό με την πρώτη ομάδα.

Έχει ήδη εγκατασταθεί στο Κορωπί

Για τον μεν Ζούλη σας είχαμε ενημερώσει από τις 26 Ιουνίου ότι είναι στο στόχαστρο των πράσινων και στις 27 Ιουνίου σας είχαμε παρουσιάσει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για το πότε και που τον είχαν τσεκάρει από τον Παναθηναϊκό οι Νταμπίζας και Σαραβάκος.

Ο νεαρός άσος είναι γεννημένος το 1995 και έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Λιοσίων, τον Ιάσωνα στην Δ' Εθνική αλλά και στους νέους του Πανθρακικού. Στην ομάδα της Κομοτηνής αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ και στόπερ αλλά στον Παναθηναϊκό τον χρησιμοποιούν και τον υπολογίζουν περισσότερο ως στόπερ. Μάλιστα και στο αποψινό φιλικό με την πρώτη ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί βασικός.

Ήδη μάλιστα έχει βρει σπίτι στο Κορωπί όπου και θα διαμένει ενώ αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να καταβάλουν ένα μικρό χρηματικό ποσό στην ομάδα του Πανθρακικού για τα τροφεία του καθώς εκεί έπαιξε μόλις ένα χρόνο.

Ταλέντο από την Κοζάνη

Σε ότι έχει να κάνει με τον Θοδωρή Λαμπίρη αγωνίζεται στην θέση του γκολκίπερ και αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό Κοζάνης. Ο νεαρός κίπερ ο οποίος είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου 1997 ήταν μέλος της ΕΠΣ Κοζάνης που έφτασε μέχρι τους τελικούς του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Πήρε Ζούλη και Λαμπίρη για την Κ-20

Στο τριφύλλι μάλιστα τον είχαν τσεκάρει στην διάρκεια της χρονιάς δυο φορές καθώς είχε έρθει στο Κορωπί για προπονήσεις μαζί με τους έτερους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Ο Λαμπίρης έπεισε τον προπονητή τερματοφυλάκων για τις ικανότητες του και αυτός εισηγήθηκε την απόκτηση του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μετακομίζει από την Κοζάνη στο Απήλιον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ