ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήρε το "ΟΚ" από τον Παναθηναϊκό ο Σιφναίος

Πήρε το "ΟΚ" από τον Παναθηναϊκό ο Σιφναίος

Σύμφωνα με πηγές από την Ολλανδία, ο 21χρονος επιθετικός Μαρκ Σιφναίος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Έναν από τους Μαρκ Σιφναίο και Στέφανο Ρεγκάκο καλούνται να επιλέξουν οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης, για να επανδρώσουν την άδεια επίθεση του Παναθηναϊκού. Οι δύο 21χρονοι επιθετικοί είναι ελεύθεροι και βλέπουν το Τριφύλλι ως τη μεγάλη ευκαιρία τους!

Ο Ρεγκάκος έχει το προβάδισμα επειδή θεωρείται πιο έτοιμος, όμως στην Ολλανδία έχουν διαφορετική άποψη... Από το ρεπορτάζ του Sport24.gr προκύπτει ότι ο Σιφναίος πήρε το "ΟΚ" του Νταμπίζα και του Δώνη και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σιφναίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Νταμπίζα και περιμένει την ειδοποίηση για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να υπογράψει συμβόλαιο. Πηγές κοντά στον ομογενή στράικερ υποστηρίζουν έχει ενημερωθεί ότι στο επόμενο τριήμερο, η συμφωνία του με τον "Ντάμπι" θα επισημοποιηθεί.

Το αρνητικό για τον Σιφναίο είναι ότι από τον Απρίλιο και έπειτα, δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα και αυτό προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη. Δεν αποκλείεται, ο Σιφναίος να περάσει από ένα δοκιμαστικό χρονικό διάστημα, ώστε να πείσει τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Κουλιμπαλί αναγκάζεται να μείνει στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ