ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήραν τα έγγραφα, δεν υπέγραψαν για την άδεια οι παίκτες του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναμένεται να πάει την Παρασκευή στο Κορωπί για να ενημερώσει τους παίκτες σχετικά με τους διακανονισμούς που πρέπει να υπογράψουν και τα δεδομένα για την ΠΑΕ.

Ενημέρωση από τη διοίκηση ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Τρίτη (27/3), αλλά δεν εισακούστηκαν... Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν μετέβη στο «Γεώργιος Καλαφάτης» την Τετάρτη (28/3), επικαλούμενος φόρτο εργασίας εν όψει της διαδικασίας της αδειοδότησης.

Οι παίκτες έχουν στα χέρια τους τα έγγραφα που πρέπει να υπογράψουν προκειμένου να συμπεριληφθούν στον φάκελο της αδειδοδότησης, άπαντες όμως είναι διστακτικοί.

Οι υπογραφές από το ρόστερ είναι απαραίτητες για να συμπληρωθεί ο φάκελος που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν απρόθυμοι να υπογράψουν τους διακανονισμούς, αν δεν συνομιλήσουν με τον Κωνσταντίνου.

Επομένως, θα περιμένουν μέχρι την Παρασκευή (έχουν ρεπό την Πέμπτη), ενώ στο μεταξύ θα συμβουλευτούν και τους δικηγόρους τους. Ειδικά οι ξένοι έχουν αρκετές απορίες και δεν πρόκειται να δεχτούν εύκολα τα λεγόμενα της διοίκησης...

ΑΠΩΝ Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Στο μεταξύ, οι Λουντ, Χατζηγιοβάνης και Κότσαρης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες και πήραν μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο μόνος διεθνής που απουσίασε ήταν ο Κουρμπέλης, ο οποίος θα ενσωματωθεί την Παρασκευή. Δεν προπονήθηκε ο Μαυρομάτης ο οποίος έχει ίωση, ενώ ο Κότσαρης που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά με την Εθνική Ελπίδων έκανε αποθεραπεία. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τελειώματα, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 17:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ