ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" ο Ζέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ζέκα, που τα είπε με τους πρώην συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο των πράσινων.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και δυο μέρες ο Ζέκα με τον Πορτογάλο μέσο να περνάει λίγες μέρες στη χώρα μας πριν επιστρέψει και πάλι στη Δανία για να ξεκινήσει προπονήσεις με την Κοπεγχάγη.

Ο Πορτογάλος ήρθε την Πέμπτη στη χώρα μας και το βράδυ της ίδιας μέρας βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και είδε το ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές. Άλλωστε συνήθιζε να πηγαίνει στο μπάσκετ και όταν αγωνιζόταν στο τριφύλλι και είχε ελεύθερο χρόνο.

Την Παρασκευή (5/1) το μεσημέρι ο Ζέκα ανέβηκε και μέχρι το "Γ. Καλαφάτης" προκειμένου να δει από κοντά τους πρώην συμπαίκτες του στο τριφύλλι αλλά και το τεχνικό επιτελείο.

Ο διεθνής μέσος έγινε ευπρόσδεκτος με μεγάλη χαρά απ' όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, συνομίλησε με όλους, έκανε πλάκα ενώ φυσικά είχα εγκάρδια τετ α τετ με πολλούς ανθρώπους των πράσινων μεταξύ των οποίων και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ