ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" ο Καλτσάς

Πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" ο Καλτσάς
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καλτσάς βρέθηκε την Τρίτη το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες ενώ έκανε και κάποιες ιατρικές εξετάσεις. Κοιτούν και αλλού οι πράσινοι που βρίσκονται εν αναμονή σε κάποιες υποθέσεις.

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Τρίτη το πρωί ο Νίκος Καλτσάς. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αγωνίζεται στο τριφύλλι την επόμενη σεζόν πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" και είχε μια πρώτη γνωριμία με όλους τους νέους συμπαίκτες του ενώ φυσικά συνομίλησε και με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου των πράσινων. Είχε αρκετά τετ α τετ και τα είπε για πολύ ώρα με τον Τάσο Λαγό με τον οποίο γνωρίζονται καλύτερα απ' τον καθένα

Ο Καλτσάς πέρασε και από κάποιες ιατρικές εξετάσεις όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού την Τρίτη το πρωί προκειμένου το ιατρικό τιμ των πράσινων να είναι ενήμερο για κάποιες μετρήσεις που θέλει να έχει στον φάκελο του ενόψει της νέας σεζόν.

Περιμένουν απαντήσεις οι πράσινοι

Στο μεταγραφικό κομμάτι δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη χθες καθώς οι πράσινοι βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων σε κάποιες υποθέσεις που έχουν προχωρήσει, θετικές ή αρνητικές, ενώ παράλληλα κοιτούν και άλλες περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση.

Η επιστροφή του Βόκολου στην Αθήνα μάλιστα μετά το μεταγραφικό του ταξίδι έφερε και σύσκεψη στην πράσινη ΠΑΕ ανάμεσα στα στελέχη του Παναθηναϊκού προκειμένου να συζητήσουν για όλους τους πρωταρχικούς στόχους αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν για κάθε περίπτωση.

Το δεδομένο είναι πως οι πράσινοι τρέχουν τις μεταγραφικές εξελίξεις και έχουν δείξει ότι είναι αρκετά έτοιμοι για να κλείσουν τις τρύπες στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ