ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήγε στη Γερμανία ο Βέμερ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γενς Βέμερ δεν παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (18/7) και επέστρεψε στην πατρίδα του, μετά την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον του Παναθηναϊκού! Το τραβάει στα άκρα ο Γερμανός αμυντικός.

Ο Γενς Βέμερ δεν αρκέστηκε στην προσφυγή που κατέθεσε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, αλλά αποφάσισε να κυνηγήσει την υπόθεση ακόμα περισσότερο... Ο 31χρονος αμυντικός κατήγγειλε τη σύμβαση με τον Παναθηναϊκό και δεν παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (18/7) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Μάλιστα, έφυγε από την Αθήνα και επέστρεψε στη Γερμανία, δείχνοντας ότι δεν έχει τη διάθεση να συμβιβαστεί και θα διεκδικήσει τις 550.000 ευρώ. Παράλληλα, ο μάνατζερ του προσέφυγε και αυτός στην ΕΠΟ σε βάρος της ΠΑΕ, απαιτώντας να του καταβληθούν 15.000 ευρώ για την προμήθεια του.

Αναμένεται πλέον η αντίδραση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, αφού δημιουργείται μία σημαντική εκκρεμότητα. Βέβαια, δεν προκαλείται άμεσος κίνδυνος για την ΠΑΕ, επειδή η προσφυγή θα χρειαστεί χρόνο να εκδικαστεί και να τελεδικήσει μέσω των εφέσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ