ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πήγε στη FIFA ο Λουσιάνο για να μείνει ελεύθερος"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Λουτσιάνο EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουσιάνο μπορεί να δήλωσε ανεπηρέαστος από τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αλλά δημοσίευμα στη Βραζιλία υποστηρίζει ότι ήδη κατήγγειλε τους "πράσινους" στη FIFA ζητώντας να μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, "UOL Esporte", ο Λουσιάνο ήδη κατήγγειλε τον Παναθηναϊκό στη FIFA, αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Ελλάδα λόγω των καθυστερήσεων στις πληρωμές.

Όπως υποστηρίζεται στο δημοσίευμα, στον Βραζιλιάνο οφείλονται μισθοί τριών μηνών κι ελπίζει τέλος Μαΐου να δικαιωθεί από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία και να μείνει ελεύθερος.

Βέβαια, ο Νοτιοαμερικανός με δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μένουν ανεπηρέαστοι από τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στο "τριφύλλι".

"Όλοι οι παίκτες μιλήσαμε μεταξύ μας, με τους αρχηγούς μας και προχωρήσαμε στην απόφαση που πήραμε. Δεν επηρέασε το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στα όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν επηρεαζόμαστε από όσα γίνονται έξω από αυτόν", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε.

Για το αν επηρεάζονται από τα προβλήματα: "Όπως είπα και πριν η σκέψη μας είναι πως θα παίξουμε καλύτερα, καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά όταν θα ερχόμαστε στις προπονήσεις και παίζουμε αγώνα, υπάρχουν οι μάνατζερ που ασχολούνται με αυτές τις καταστάσεις. Φοράμε μια πολύ μεγάλη φανέλα και βρισκόμαστε σε μια ιστορική ομάδα, πρέπει να προχωράμε μπροστά, δεν πρέπει να μας επηρεάζουν όλα όσα γίνονται έξω από το γήπεδο".

Για το μέλλον του: "Καταρχήν εγώ δεν μιλάω κατευθείαν με κανέναν, τα θέματα τα χειρίζονται οι μάνατζερ και αυτοί είναι που μιλάνε με την διοίκηση. Δεν μου έχει μιλήσει κανένας για έξοδο μου από τον σύλλογο, το οικονομικό θέμα δεν είναι μόνο του Λουτσιάνο, όλοι οι παίκτες έχουν αυτό το θέμα. Εγώ θέλω να δοθεί λύση το συντομότερο δυνατόν".

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: "Δεν μίλησα με την διοίκηση εγώ για κάποιο τέτοιο θέμα, στη διάρκεια της αποχής εγώ είπα ότι αφού οι περισσότεροι έχουν πληρωθεί, να προχωρήσουμε κανονικά στις προπονήσεις. Εγώ κοιτάζω μόνο το παιχνίδι, μετά από έναν τόσο μεγάλο τραυματισμό η μόνη μου έγνοια ήταν να επιστρέψω και να αγωνιστώ κανονικά".

Για τη θέση που παίζει: "Όπως είπατε και εσείς στη Λεγανές αγωνίστηκα ως στράικερ αν και δεν είχα πολλές ευκαιρίες. Αισθάνομαι πολύ καλά στη θέση αυτή, οπουδήποτε με χρησιμοποιήσει ο προπονητής, εγώ θα αγωνιστώ κανονικά".

Για το τι να περιμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκοί από αυτόν: "Να περιμένουν ότι θα βγάλω όλη τη θέληση και την όρεξη για τη νίκη για να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους, τους περιμένω όλους την Κυριακή στο γήπεδο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ