ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήγαν, μπλοκαρίστηκαν και αποχώρησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Πήγαν, μπλοκαρίστηκαν και αποχώρησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Κοντά στους 1.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να προσεγγίσουν το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Την προηγούμενη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 είχε απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του τριφυλλιού, ώστε να μεταβούν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου την Τετάρτη (10/2).

Εκεί θα επιχειρούσαν να εισέλθουν, διαφορετικά φιλοδοξούσαν να παραμείνουν εκτός της εξέδρας και να στηρίξουν την ομάδα με τις φωνές τους.

Πράγματι, κοντά στους 1.000 φίλους του τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν στον σταθμό του Μετρό στον Άγιο Αντώνιο, γύρω στις 18:00, απ’ όπου ξεκίνησαν για το γήπεδο μέσω της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Λεωφόρου Θηβών. Περίπου 500 μέτρα πριν τον προορισμό τους, είχαν παραταχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες τους έφραξαν το δρόμο.

Για περίπου μισή ώρα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ εξελίσσονταν διαβουλεύσεις ανάμεσα σε αντιπροσωπεία τους, στελεχών της ΠΑΕ και αξιωματικών της ΕΛΑΣ. Η εντολή στην αστυνομία ήταν ξεκάθαρη, οπότε δεν επέτρεψαν στους φίλους του τριφυλλιού να περάσουν.

Τελικά, γύρω στις 18:45, οι πράσινοι φίλαθλοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν, ακολουθώντας την αρχική τους διαδρομή. Κατά την αποχώρηση τους, άναψαν καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή και της κυβέρνησης.

Η επαναφορά τους στον Άγιο Αντώνιο ήταν ομαλή, υπό τη διακριτική συνοδεία της Αστυνομίας και γύρω στις 19:00, διαλύθηκαν χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας τους, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν υποδειγματική συμπεριφορά, δεν δημιούργησαν προβλήματα και περιφρούρησαν τις κινήσεις τους. Επί της ουσίας, οι μόνοι που ταλαιπωρήθηκαν ήταν οι οδηγοί, αφού όλα τα άλλα εξελίχθηκαν άψογα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ