ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πηγαίνει στο Τέχελεν ο Λεντέσμα"

"Πηγαίνει στο Τέχελεν ο Λεντέσμα"

Η ιστοσελίδα Tuttomercato υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον 33χρονο αμυντικό χαφ της Λάτσιο, Κριστιάν Λεντέσμα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Αντρέα Στραματσόνι και ο Κριστιάν Λεντέσμα φέρονται να κατέληξαν σε συμφωνία για να συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Tuttomercato". Ο Ιταλός προπονητής προσφέρει στον Αργεντινό αμυντικό χαφ συμβόλαιο 1 + 1 έτος και τον περιμένει τη Δευτέρα (4/7) στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Η στήλη 24ο Ευαγγέλιο του Ευάγγελου Μίχου είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Στραματσόνι για τον Λεντέσμα και η ιταλική αναφορά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.

Ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ του "Tuttomercato" διαθέτει πρόσβαση στο περιβάλλον του Αντρέα Στραματσόνι και έχει απ' ευθείας ενημέρωση, χωρίς να σημαίνει πως όλες οι πληροφορίες του δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Ο Λεντέσμα διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και εδώ και μερικούς μήνες ήταν ελεύθερος έχοντας αποχωρήσει από τη Σάντος. Πρόκειται για μία ισχυρή προσωπικότητα, ενώ έχει αγωνιστεί για 9 χρόνια στη Λάτσιο, στην οποία διατέλεσε αρχηγό της.

Το ρεπορτάζ του "Tuttomercato" αναφέρει πως τη Δευτέρα (4/7) αναμένεται στο Τέχελεν και ο Μουμπάρακ Γουακάσο, αν και ο Γκανέζος χαφ δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα από τη Ρουμπίν Καζάν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ