ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Σημαντικό να σκοράρει ο επιθετικός"

Πέτριτς: "Σημαντικό να σκοράρει ο επιθετικός"
Πέτριτς INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς στάθηκε στη σημασία του γκολ για έναν επιθετικό και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει λύσεις για να καλύψει τα κενά.

'Ο Πανιώνιος τα έκανε δύσκολα για μας γιατί δεν παίξαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πηγαίναμε αργά στην μπάλα. Είχαμε 1-2 ευκαιρίες στην αρχή αλλά για μας ήταν ποιο δύσκολο γιατί είχαμε και τον αγώνα της Πέμπτης, όμως στο τέλος πιστέψαμε στη νίκη παρά το γκολ που δεχθήκαμε", είπε αρχικά ο MVP της αναμέτρησης και συνέχισε:

"Θέλω να πω μπράβο στην ομάδα γιατί όταν δέχεσαι γκολ στο 85' και γυρνάς τον αγώνα, τότε σου αξίζουν συγχαρητήρια.

Είναι σημαντικό για μένα και για κάθε επιθετικό να σκοράρει, ιδιαίτερα για μένα που είχα καιρό να σκοράρω λόγω και κάποιων προβλημάτων. Είναι καλό που σημείωσα γκολ και βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη''είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και την απουσία του Μπεργκ τόνισε: ''Είναι πολύ σημαντικό ότι παίζουμε στην Ευρώπη, γιατί αυτοί οι αγώνες μας δίνουν εμπειρία παρά το γεγονός ότι θα έχουμε περισσότερα ταξίδια. Πιστεύω ότι με τους νέους παίκτες που ήρθαν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, καθώς θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

Είναι σημαντική η απουσία του Μπεργκ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά''.

Νάνο: "Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη"

"Θέλαμε πολύ να πάρουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, δεν κάναμε καλό ματς όμως παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε τον στόχο μας"είπε αρχικά ο Νάνο.

Που οφείλεται η εικόνα της ομάδας;

"Κάναμε μεγάλη προσπάθεια την Πέμπτη στην Δανία και ίσως να παρουσιαστήκαμε λίγο κουρασμένοι, αλλά πρέπει να μάθουμε να παλεύουμε όσα ματς και αν παίζουμε την εβδομάδα για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα τα καταφέρουμε.

Έχουμε την ομάδα ώστε εβδομάδα με εβδομάδα να βελτιωνόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Πρωτάθλημα και την Ευρώπη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ