ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Πάμε με φουλ αυτοπεποίθηση για το διπλό στην Τούμπα"

Πέτριτς: "Πάμε με φουλ αυτοπεποίθηση για το διπλό στην Τούμπα"
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει την Κυριακή (25/10) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προπονητική καριέρα του Τούντορ αλλά όχι στο συγκεκριμένο ματς.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με τη νίκη από την Τούμπα και να κρατήσει την διαφορά με τον Ολυμπιακό στους τρεις πόντους εμφανίστηκε ο Μλάντεν Πέτριτς με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA".

Ο Κροάτης άσος τόνισε ότι η αυτοσυγκέντρωση που θα δείξουν οι πράσινοι θα παίξει μεγάλο ρόλο, υποστήριξε πως το τριφύλλι μπορεί φέτος να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκε και στην μάχη με έναν πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Κροατίας, τον Τούντορ.

Χαρακτηριστικά ο Πέτριτς είπε στην κάμερα της "NOVA":

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα εκεί. Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που έχει φιλοδοξίες αλλά τα τελευταία χρόνια τα καταφέρνουμε και έχουμε καλά αποτελέσματα και ελπίζω αυτό να γίνει και φέτος".

Η άποψη σου για τον ΠΑΟΚ από τα παιχνίδια που έχεις παρακολουθήσει;
"Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια. Αλλά πιστεύω ότι τους ξέρουμε από την περσινή χρονιά. Φυσικά και έχουν αλλάξει προπονητή και κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες και όπως είπα είναι μια ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, έχει καλούς παίκτες στη σύνθεση της. Δεν θα πάμε εκεί να... κρυφτούμε αλλά πάμε με φουλ αυτοπεποίθηση και για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους ξανά".

Ξέρεις την ψυχολογία των ντέρμπι, έχεις παίξει στην Τούμπα, γνωρίζεις την ατμόσφαιρα. Ποιο θεωρείς θα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, τι θα πρέπει να προσέξετε για να κερδίσετε;
"Για εμάς σημαντικό θα είναι να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας λόγω της ατμόσφαιρας και πρέπει να συνεχίσουμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και να είμαστε ήρεμοι, και να παίξουμε το παιχνίδι μας".

Είναι περίεργο που θα βρεθείς αντίπαλος με έναν πρώην συμπαίκτη σου, τον Τούντορ που βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ;
"Νομίζω ότι αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, είναι ωραίο που θα τον δω και είναι καλό για αυτόν να είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Φυσικά του εύχομαι τα καλύτερα και να κάνει μια καλή καριέρα ως προπονητής αλλά όχι την Κυριακή".

Ήταν ένας σπουδαίος αμυντικός αλλά και εσύ ένας κορυφαίος επιθετικός, του έβαζες πολλά γκολ στις προπονήσεις της Εθνικής Κροατίας;
"Δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες μαζί. Νομίζω ήταν τέσσερα με πέντε παιχνίδια και όλοι τον γνώριζαν σαν παίκτη. Ήταν στην Γιουβέντους, έκανε μια σπουδαία καριέρα και τώρα θα δούμε την καριέρα που θα κάνει ως προπονητής".

Καταφέρετε να βγείτε από μια δύσκολη περίοδο μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα και το Europa League. Κερδίσατε αρκετά παιχνίδια στην Ελλάδα, είτε τρεις πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό, το πιστεύετε ότι μπορείτε να το καταφέρετε;
"Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι να κρατήσουμε αυτή την διαφορά στο μικρότερο δυνατό επίπεδο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και πιστεύω στην ομάδα. Δείχνει πολλά ότι μετά από μια τόσο δύσκολη κατάσταση επιστρέψαμε με τέσσερις νίκες, ακόμα και σε δύσκολα παιχνίδια. Το καταφέραμε και δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα της ομάδας και ελπίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι αυτή τη σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ