ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Ο Στραματσόνι θέλει να ανανεώσω"

Πέτριτς: "Ο Στραματσόνι θέλει να ανανεώσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μλάντεν Πέτριτς αποκάλυψε ότι ο Αντρέα Στραματσόνι του ζήτησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο ίδιος δεν ξέρει εάν πρέπει να το κάνει.

Επικρατούσε η άποψη ότι ο Μλάντεν Πέτριτς θα αποτελούσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου του 2016. Άλλωστε, ο ίδιος ο Κροάτης επιθετικός έχει εκμυστηρευτεί ότι ενδεχομένως να σταματήσει την καριέρα του, εάν κρίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο.

Όμως, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "mopo.de", ο Πέτριτς έθεσε μία νέα παράμετρο στην υπόθεση: την επιθυμία του Αντρέα Στραματσόνι. Σύμφωνα με τον 35χρονο στράικερ, ο Ιταλός προπονητής του ζήτησε να διατηρηθεί στο ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο εκείνος δεν ξέρει εάν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις... Διότι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και πρόσφατα επισκέφτηκε γιατρό στην Ελβετία, για να πάρει γνωμάτευση.

"Έχω στο μυαλό μου ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν μου ως ποδοσφαιριστής. αλλά ο νέος προπονητής μου στον Παναθηναϊκό, ο Αντρέα Στραματσόνι, θέλει να ανανεώσω. Τώρα αναρωτιέμαι τι είναι το καλύτερο για μένα" τόνισε ο Πέτριτς, αναφορικά με τη συζήτηση που είχε με τον Στραματσόνι.

Έπειτα, εξήγησε το σκεπτικό του: "Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με συμβουλεύουν να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί διαφορετικά θα το μετανιώσω".

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως εάν ο Πέτριτς αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τότε θα παραμείνει για ένα διάστημα στην Αθήνα, κατόπιν επιθυμίας της συζύγου του, Δέσποινας και έπειτα θα αρχίσει την προπονητική.

"Το ερώτημα είναι εάν θα δουλέψω στην Ελβετία ή στη Γερμανία. Εάν θα επιλέξω τη Γερμανία, τότε για αρχή θα εγκατασταθούμε στο Αμβούργο. Ξέρουμε την πόλη πολύ καλά" ήταν η τοποθέτηση του, με τον συντάκτη να αναρωτιέται εάν ο Πέτριτς θα επιστρέψει στο Αμβούργο, αλλά από άλλο πόστο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ