ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο..."

Πέτριτς: "Ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μλάντεν Πέτριτς συμμετείχε σε φιλικό παιχνίδι στο Αμβούργο και εξήγησε πως αισθάνθηκε στον αγωνιστικό χώρο, μετά από τόσους μήνες απραξίας.

Πριν από λίγες μέρες, ο Μλάντεν Πέτριτς αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι στο Αμβούργο, όπου τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Όπως ήταν φυσιολογικό, το συναίσθημα ήταν περίεργο για τον Κροάρη, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του μετά την ισοπαλία 1-1 στα play off με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "novilist.hr", ο Πέτριτς ρωτήθηκε για το πως αισθάνθηκε και αποκάλυψε ότι μετά το παιχνίδι, δέχτηκε δύο προτάσεις για συνεργασία, αλλά προτίμησε να τηρήσει την απόφαση. Όσο για το ποδόσφαιρο, εξήγησε πως δεν του έχει λείψει...

"Το έκανα για την απόλαυση. Τρέχω, κάνω ποδήλατο, γυμνάζομαι. Υποθέτω ότι ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο και είχα μόλις αποσυρθεί! Δεν είχα ακουμπήσει μπάλα για τρεις μήνες, ούτε είχα κάνει προπόνηση. Ξαφνικά, βρέθηκα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και μετά από αυτό το ματς, δέχτηκα δύο επίσημες προτάσεις, μία από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και μία από την πρώτη κατηγορία της Ελβετίας. Αυτή από την Ελβετία, τη σκέφτηκα για μερικά λεπτά, αλλά τότε είπα πως φτάνει το ποδόσφαιρο και θα το τηρήσω" τόνισε ο Πέτριτς.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Πέτριτς αξιολόγησε τους επιθετικούς της Κροατίας, Μάριο Μάντζουκιτς και Νίκολα Κάλινιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ